Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2008, 12:17   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakemin burnunu kırdı

Antalya da oynanan 1. Amatör küme maçında futbolcu kırmızı kart gösteren hakeme saldırdı!

14.04.2008 13:12Click the image to open in full size. Antalya 1. Amatör Ligi'nde oynanan Kestelspor - Muratpaşa Belediyespor maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan futbolcu hakemin burnunu kırdı.
Alanya'nın Kestel beldesinde dün oynanan Kestelspor-Muratpaşa Belediyespor maçını yöneten hakem Baki Yiğit, 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğünde devam eden maçın 85. dakikasında Muratpaşa Belediyespor lehine penaltı kararı verdi. Hakem Yiğit, penaltıya neden olan ve daha önce sarı kartı bulunan Tolga'ya ikinci sarı kart gösterip kırmızı kartla oyundan attı.
Karara itiraz eden Kestelsporlu Tolga Avcılar, maçı yöneten Baki Yiğit'e saldırdı ve hakem Baki Yiğit'in burnu aldığı kafa darbeleriyle kırıldı.
İlk müdahalesi saha içindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan hakem Yiğit, hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından Hakem Yiğit'e 7 gün iş göremez raporu verildi.
Maçın tatil olmasından sonra, Muratpaşa Belediyesporlu futbolcular jandarma nezaretinde sahadan ve ilçeden çıkarıldı.
Tolga Avcılar, hakem Baki Yiğit'in şikayeti üzerine jandarma ekipleri tarafından gözetim altına alındı.
Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Birol Kaya, yaptığı açıklamada, yaşanan olayın Antalya ve Türk futbolu açısından utanç verici olduğunu söyledi. Kaya, şunları kaydetti:
''Karşılaşmanın hakeminin verdiği penaltı kararı sonrası dövülmesi bizleri üzmüştür. Takım oyuncularımız da büyük tehdit altında maçı oynamışlar, maç sonrası saha içinde mahsur kalmışlardır. Futbol İl Temsilciliği Disiplin Kurulu'nun maçla ilgili vereceği kararı bekliyoruz. Hakem camiasına da üzüntü ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu bir kez daha tüm taraflara hatırlatıyoruz.''
A.A.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla