Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2006, 11:25   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juventus 3. Milan 2. lige!

İtalya'da yaşanan şike tartışmalarına büyük ölçüde bulaşan Juventus ve Milan'ın 2006- 2007 sezonundaki adresi büyük ölçüde belli oldu
Click the image to open in full size.
"Temiz Ayaklar" operasyonunda ilk soruşturmanın 193 sayfalık raporu dün disiplin kuruluna teslim edildi. Cuma günü basına açıklanacak raporda Futbol Federasyonu Soruşturma Komisyonu Başkanı Borrelli, "İtalya'da futbolun köklerinde değil ama bazı dallarında çürüme var. Yaşanan anormallikler, birilerinin davranışlarından kaynaklanmıştır" ifadesine yer verdi.

HİLECİLERE AĞIR CEZA

Soruşturmada dinlediği sanıkların hiçbirinin pişmanlık duymadığını belirten Borrelli, skandala bulaşan takımların en başında Juventus, Milan, Lazio ve Fiorentina'nın bulunduğunu söyledi. Raporun sonucuna göre hilecilikle suçlanan Juventus'un 3. Lig'e düşürülüp geçen sezonki şampiyonluk unvanının alınması, Milan'ın da 2. Lig'e gönderilmesi bekleniyor.

KAMPA BOMBA DÜŞTÜ

Fiorentina'nın 2006-07'de Şampiyonlar Ligi'nden, Lazio'nun ise UEFA Kupası'ndan ihracı da gündemde. Juventus ve Milan'ın 3. ve 2. Lig'e düşürülecek olması Almanya'daki İtalya Milli Takımı'nın morallerini alt üst etti. Cuma günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan milli takımdaki Juventus ve Milanlı 10 futbolcu kara kara geleceklerini düşünüyor.


Kaynak : Sabah
xarizma Ofline