Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2008, 20:33   #1
alperenkartal
 
alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hepinize yazıklar olsun! - 1

Arkdaşlar hala sabredebiliyorsunuz ya yazıklar olsun size. İki hafta önce başlattığım projeye kayıtsız kalındı. onsan sonraki hafta yine Beşiktaş aleyhinde hakem kararları verildi ve daha sonra yine ben burada yazdım ve yine kayıtsız kalındı. bu hafta yine hakem hataları oldu. iki tane net penaltımız verilmedi. bilakis serdar özkan'nın pozisyonunda 3 kez faul olmasına rağmen hakem penaltıyı vermedi. bu işte bir kasıt var. artık tepkimizi koymazlıyız. evet yönetim beceriksiz. gerekirse yönetimede tepki koyalım. ARTIK SABREDEMİYORUM YENİ AMELİYAT OLDUM GEREKİRSE BU HALDE TEK BAŞIMA HAREKETE GEÇEÇEĞİM.

Sizlere geçen haftalarda açılan konularıda yolluyorum:

geçen hafta federasyona ''tepki koyalım'' başıklı konu açmıştım ama ilgisiz kalınmıştı. Aklınızı başınıza toplayın. Eğer şampiyon olamazsak bunun ilk sorumlusu hakemlerdir kimse yönetim demesin hepiniz neticeye göre yorum yapıyorsunuz. eğer fb ve gsnin lehlerine ve bizim aleyhimize yapılan hakem hataları olmasaydı şuan şampiyonduk. eğer bu takım şampiyon olmuş olsa biriniz yönetim gitsin diyemezdiniz. geçen haftaki tepki koyalım başlıklı konuyu tekrar veriyorum. ARTIK NE KADAR DAYANACAKSINIZ!

Arkadaşlar artık hakem hatalarına dur demenin vakti geldi. Stadta küfür ederek hakem camiasının ilgisini üzerimize çekemeyiz veya içimizdeki nefreti kusamayız. artık protesto şeklimiz değişmeli. dün fb maçında kötü oynamasına oynadık ama yenilgide mukakkak hakemin katkı payıda vardı. fb ile ilk yarıda oynanan maçta devied atılmamış birde golümüz verilmemişti. bu maçta yine penaltımız verilmedi ve hakem faullerle oyunu katletti. eğer sadece fb maçlarında hakem hataları olmasa şuan ligde fbden önde yer alacaktık. ben burada bir fikir ortaya atıyorum. büyük bir taraftar kitlesi ile leventteki futbol federasyonuna gidelim ve Beşiktaş taraftarına yakışacak bir şekilde protesto edelim. bu mesajı tüm Beşiktaşlı arkdaşlarımıza iletelim ve bir gün belirleyelim. fikirlerinizi bekliyorum. EĞER BU SONUCU DEĞİŞTİRMEZ DİYEN OLACAKSA O ZAMAN BU DÜNYADA BOŞUNA YAŞIYORLA. ŞÖYLE BİR DÜŞÜNÜN OĞLUNUZ EROİN KULLANSA VE SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ ONA KAR ETMESE OĞLUNUZA İYİLİĞİ İİÇİN MÜCADELE VERMEZMİSİNİZ?


BU MESAJ CARŞI GİBİ BİR BÜTÜN OLAN BEŞİKTAŞ GRUPLARINA ULAŞIRSA MUTLAKA EYLEME GEÇİLİR. TEK ÇARESİ BU YOKSA BURADA KONU AÇARAK EYLEME GEÇECEK YETERLİ KİŞİYE ULAŞAMAYIZ. EĞER ÇARŞI GRUBUNDAN VEYA BAŞKA BİR GRUPTAN TANIDIĞINIZ VARSA ONLARLA İLETİŞİME GEÇİN.


BU KONUYA BEŞİKTAŞFORUM ÜYELERİNCE İLGİSİZ KALINMASI ÜZÜNTÜ VERİCİ
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla