Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2008, 22:21   #14
CEK_BJK
 
CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Pritt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Artık hoca değişmesini istemyorum. bizden luce, daum gibi başarılı olduğu zaman iyi başarısız olduğu zaman kötü değiştirin mantığına karşıyım. istikrar lazım bize başka birşey değil. arkadaşlar bu sene ne yönetim ne hoca nede taraftar iyiydi. Bu üç unsurun birleştiği yerde ertuğrul hoca elindeki kısıtlı kadroyla yinede iyi yerlere geldi. şampiyon bile olabilirdik.

Ertuğrul hoca iyi yerleremi getirdi? Yapma lütfen, başarılı hocanın birkaç başarısızlıktan sonra gönderilmesine bende karşıyım ama Ertuğrul'un başarısı nedir Allah aşkına, takımda ne bileyim belirli bir baremde değişiklik olsa anlarım ama bazı maçlarda çok iyi diğerlerinde rezalet ötesi bir takım (takım demeye bin şahit) varsa bu sadece oyuncular maçlarda kendini göstermeye çalışıyor demektir herkes kaçma peşinde sen liverpool u 2-1 yen gel oftaş'a belediyeye yenil hadi futbolda her sonuç var diyelim ama ortada futbol da yok ki köy takımı gibi.

Şimdi birde tutturmuşlar Kayserispor lu futbolcular diye hadi bakalım Ertuğrul Sağlam at son kazıklarınıda topla orayıda BEŞİKTAŞ ımıza bir onlar gelmedi zaten
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
CEK_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla