Tigana nın bildiği bi şeyler olmalı he sence de öle değil mi yoksa biz daha çok mu biliyoruz. Tigana takımında kimin neyi nası yapacağını emin ol zamanı gelmeden halledecektir bize de söylenecek bir şey bırakmayacaktır yönetim Tigana nın istediklerini yapsın o zaman hiç bir sorun kalmayacak. Bu futbolcuları geçen senki konumlarına göre değerlendirmen yanlış çünkü herhangi bi oluşum yoktu geçen sene emanet yerine ulaştırıldı şimdi yepyeni bi sürç başladı artık bu süreçte neler yapılacağına bakılmalı Tigana da bu senin gördüklerini görüyor merak etme emin ol çözümü sende bende değl onda saklı biraz bekleyelim olacakları görelim herkes elinden geleni yapsın biz de taraftar olarak görevimiz olan destekleme görevini sürdürelim sonra bunları konuşcak zamanlar gelirse konuşuruz. İş işten geçince ne anlamı var diyeceksin ama bizim görevimiz bu biz eğer senin düşüncelerinle sahaya çıkıp daha ilk hatada İ.Toraman a yuuuh kazma bi pas atamıyon allah belanı versin gibi saydırmaya başlarsak hiçbişeye bir çözüm üretemeyiz bizim şu an için tek görevimiz bu yeni takımı desteklemek onların ellerinden geleni yapmaya teşvik etmek bu ortamı hazırlamak bizim futbolcularımızın en kötü yönü taraftardan çok etkilenmeleri bunu görmemiz lazım anlık parlamalar bile onları yıkabiliyor amacınız buysa başarılı olursunuz ne Toraman kalır ne bişey o zaman mutlu mu olunacak merak ediyorum artık uzatmanın bi anlamı devamlı adamı kötülemenin manası ne anlamadım tamm öyleyse öyle biz de biliyoruz merak etme ama bunu artık sürekli sürekli söylemenin burada hiç bir ANLAMI yok. İnsanları tahrik etmeye başlıyor artık bunlar çünkü... |