Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 08:01   #26
Baxter Stockman

Baxter Stockman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mantıkla gidersek seneye 5. ondan sonraki sene 7. oluruz. Eruğrul Sağlam şimdiye kadar 10 defa gitmeliydi. Bunu göremedikleri için bu durumdayız. Kabul edin etmeyin futbolun gerçekleri vardır. Gelecekle ilgili bir umut vermiyorsa, hiç bir artısı yoksa, hiç bir kazandırdığı yoksa ne gerek var o antrenöre.
En son Slomka, Schalke teknik direktörü sırf Werder Bremenden 5 yedikleri için kovuldu. Bunu yapan Alman takımı.
Daha önce defalarca sadece başarı olarak demiyorum yanlış anlamayın, her yönü ile neden ertuğrul sağlam'ı istemediğimi, neden yetersiz bulduğumu yazdım. Ertuğrul Sağlam teknik, taktik, idari anlamda başarısız, oyuncu seçmede başarısız, oyuncu transferinde başarısız, oyuncu yetiştirme de başarısız, taktik verme de başarısız, oyuncuları kazandırmada başarısız, oyuncularla iletişimde başarısız, oyunculara antreman vermede bile başarısız.
Bu başarısız dediğim her konuyu size somut örnekleri ile açıklayabilirim de isterseniz.
Tamam, teknik olarak söylediklerinin tümü doğru bu sezon için...ama ben bu sezonki başarısızlıklarının yeteneğiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum...bence sadece kafasındakileri uygulayamadı...hiçbir konuda...ama bu tamamen tecrübesizliğinden kaynaklanıyor ve eminim ki bunu aşmak için sadece 1-2 sezona ihtiyacı var...karşılıksız desteklendiğini bilmeye ve kendine güvenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...ve istikrar olduğu sürece daha gerilere düşeceğimize de ihtimal vermiyorum...yarısı rezalet durumda olan bu takımla bile zirveyi kovalıyoruz...öyle veya böyle..