Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 09:31   #1
be$ikta$_tek_a$k
Dişi Kartal
 
be$ikta$_tek_a$k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın yıldızlarına kanca

Beşiktaş'ta ikinci sezonunu geçiren ve bir yıl daha sözleşmesi kalan Delgado'ya talip olan Arsenal, Everton ve Villareal siyah beyazlı kulübün kapısını çalmak için sezon sonunu bekliyor.
Kartal'a Ülker'in transfer ettiği Arjantinli futbolcuyu özellikle İngiliz ekibi Arsenal yakın takibe almış durumda. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi Ülker'in elinde ve fiyatının da 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

NOBRE'YE KAZAN YOLU
Nobre'yi ise Rusya'nın Rubin Kazan takımı istiyor. Brezilyalı futbolcu için Rus ekibinin 5 ile 6 milyon euro arasında bir rakamı gözden çıkardığı kaydedildi. Beşiktaş resmi bir teklif gelirse, Nobre'yi satacak. Kartal'da bu sezon futbolundan çok gördüğü kartlar ve sakatlıklarıyla gündeme gelen Bobo'nun da Alman, İspanyol ve Fransız kulüpleri peşinde.

BOBO'YA 8 MİLYON EURO
Sezon başında "Param az" diyerek kazan kaldıran ve sözleşmesine zam yapılan Brezilyalı oyuncuyu özellikle Stuttgart çok istiyor. Alman ekibinin yanı sıra Real Betis de Bobo'yu listesine dahil etti. Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Bobo için Kartal en az 8 milyon euro istiyor. Cezalı olduğu için uzun süredir forma giyemeyen genç golcü, Brezilya Milli Takımı'na davet edilince, birçok kulübün gözdesi olmuştu.
Sabah
__________________

tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ.
be$ikta$_tek_a$k Ofline   Alıntı ile Cevapla