Alıntı:
daylight´isimli üyeden Alıntı
imza |
YÖNETİME SES ÇIKARTIRMAYANDA TARAFTAR, YÖNETİM İTİRAZ ETSE BU SEFER TARAFTARDA BAK BAŞARISIZLIKLARININ ÜSTÜNÜ HAKEME SUÇ ATARAK GİDERMEYE ÇALIŞIYORLAR DİYECEKLER
Alıntı:
Efsane48´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım böyle itham edici sözler kullanarak çağrı yapılmaz. Dileyen katılır, dileyen katılmaz. Herkes seninle aynı görüşü de paylaşmak zorunda değil.! Bir daha böyle konu açma lütfen.! |
BUNDAN SONRA AÇMAM ZATENDE
SEN BENİ ANLAMADAN YORUM YAPMIŞSIN BEN ZATEN HERKES BANA KATILMAK ZORUNDA DEMEDİM. İSTEYEN KATILIR İSTEYEN KATILMAZ. '''HEPİNİZE' YAZIKLAR OLSUN'' BAŞLIĞINA TAKILDIYSAN O İLGİYİ ÜZERİNE ÇEKMEK AMACI İLE.
İTHAM EDİCİ SÖZLER KULLANARAK ÇAĞRI YAPILMAZSA PEKİ BAŞKA NASIL YAPILIR?
Alıntı:
HandaN´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım önce geçmiş olsun, umarım birönce iyileşirsin. Yanlız arkadaşımın dediği gibi sürekli yazıklar olsun diyerek çağrı yapılmaz. ayrıca ben kendi adıma keşke sadece hakem hatasıyla maç kaybetseydik diyorum ne de olsa ortada oynana oyun yok 2 penaltıyla puan gelecekse gelmesin. |
BENCE GELSİN SEN GÜNLÜK DÜŞÜNÜYORSUN. 20 SENE SONRA İKİ TANE PENALTI FAZLA KULLANDIK O YÜZDEN ŞAMPİYON OLDUK DİYE HATIRLAMAYACAĞIZ. SADECE ŞAMPİYON OLDUĞUMUZU HATIRLAYACAĞIZ.
Alıntı:
joyjoy´isimli üyeden Alıntı
handan na katılıyorum tamam hakem hataları kacınılmaz ama kac tane macta adam gıbı oynadık ortada futbol yok hakemlere kızmakda suphesız haklıyıs ama elımızı vıcdanımıza koyalım topcularda cok ısteksız ve basarısız |
BENCE BİRÇOĞUNUZ SONUCA GÖRE KONUŞUYORSUNUZ. EĞER ŞUAN LİDER OLSAYDIK BİR TANENİZ AĞZINIZI AÇAMAYACAKTINIZ. BU SENE LİDERKEN BEN BURADA TAKIMA KARŞI HİÇ BİR TEPKİ VEREN GÖRMEDİM. AMA LİDERKEN BİLE KÖTÜ OYNUYORDUK. TRABZON MAÇINDA NASIL TOP OYNADIĞIMIZI HERKES GÖRDÜ. BU SENE HANGİ MAÇTA İYİ TOP OYNADIK Kİ. 1: LİVERPOL 2: PORTO BAŞKADA HATIRLAMAIYORUM. AMA LİDERKEN HERKES BU TAKIMDAN MEMNUNDU.
Alıntı:
ufukgul1903´isimli üyeden Alıntı
p yonetımın ısı arkadasım taraftarın degıl bence hem bızım 3-5 gol atıp yenmemız lazım penaltılara falan bakmamız lazım cunku bız besıktasız!!!!!!! |
ŞAMPİYONLUKLAR PENALTILARLAR HATIRLANMAZLAR.