Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 11:12   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hentbolda Şampiyonluk Hesapları

Hentbol Süper Ligi’nde son iki haftaya girilirken şampiyonluk yarışı kızışıyor. Siyah Beyazlılarımız’ın şampiyonluğu önümüzdeki iki hafta oynanacak maçlara bağlı. Antrenörümüz Müfit Arın, Cumartesi günü BJK Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki İzmir Büyükşehir Belediyesi maçında taraftarlarımızı desteğini beklediklerini söyledi. Takımımız bu hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni kendi evinde konuk edecek. Ekibimiz Cumartesi günü saat 17.00’da BJK Süleyman Seba Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı kazandığı takdirde her şey son haftaya kalacak. Ligin 22. haftasında Siyah Beyazlılarımız, Jandarmagücü’ne konuk olurken, kulaklar İzmir Büyükşehir Belediyesi-Milli Piyango maçında olacak. Son maçta Takımımız Jandarmagücü’nü mağlup eder, diğer karşılaşmayı da İzmir Büyükşehir Belediyesi kazanırsa Hentbol Süper Ligi 2007-2008 sezonu şampiyonluğuna Beşiktaş adı yazılacak.
Kritik haftalara girilirken internet sitemize açıklamalar yapan Antrenörlerimiz Müfit Arın ve Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk, Şampiyonluk için bütün taraftarlarımızdan destek beklediklerini belirttiler. Son iki haftanın ilk üçü belirleyeceğini ifade eden Antrenörümüz Müfit Arın, “Beşiktaş-İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi-Milli Piyango maçları lige son şeklini verecek maçlar. Bu hafta oynayacağımız İzmir maçından galibiyetle ayrılırsak son haftayı bekleyeceğiz. Eğer İzmir, Milli Piyango’yu mağlup ederse şampiyon olacağız.Bizim için Cumartesi günkü İzmir Büyükşehir Belediyesi maçı büyük önem taşıyor. Bütün taraftarlarımızı 19 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’daki maçımıza bekliyoruz” dedi.
“Çok önemli bir haftaya giriyoruz” diyen Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk ise, “Cumartesi günü oynayacağımız maçtan taraftarlarımızın desteğiyle galip ayrılmak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve bu yıl da Şampiyon oluruz” şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla