Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 14:55   #1
büşra_BjK
 
büşra_BjK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tarzım değil

Tarzım değil
Beşiktaş'ta ismi başkanlık için geçen Tuncay Özilhan, Kartalahaber'e konuştu

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta başkanlığa aday olduğu iddia edilen Anadolu Holding Yönetim Kurulu başkanı Tuncay Özilhan suskunluğunu Kartalhaber için bozdu. Özilhan Kartalhaber.com Genel yayın Yönetmeni Erce Kaftan'a konuştu.

Tarzım değil

Beşiktaş'a gönülden bağlı olduğuunu belirten Tuncay Özilhan, "Ben Beşiktaşlıyım. Kulübümü de çok seviyorum ve elimnden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Ancak şu aşamada olağanüstü kongreye gidilmesine karşıyım. Daha önce de benim için teknik direktörü eleştirdiğim belirtildi. Ne teknik direktörü eleştirmek ne de kulübü olağanüstü kongreye götürmek gibi niyetim yok. Bu tür yaklaşımlar benim tarzım değil. Geçen yıl kongre yapıldı. sayın Demirören aday olduğunu açıkladı ve projelerini açıkladı. Bir yıl kısa zaman bikrimi. Dün onu hep birlikte alkışladık ve destek verdik. Bugün olağanüstü kongreye çağrı yapmak benim anlayışıma ters düşer.

Beşiktaş camiası olarak kenetlenmeliyiz

Özilhan şöyle devam etti:
"Ben futbol karşılaşmalarına çok giden bir kişi değilim. Bu sezon Beşiktaş'ın 2 karşılaşmasına gittim. Ankaraspor karşılaşmasında arkadaşlarım Cemil ve Serdar'ın ısrarlarını kıramadım. Ama o karşılaşmada teknik direktörü eleştirdiğim yazıldı. Bu tür eleştirilerim kesinlikle olmadı. Ben günlük düşünen bir kişi değilim. Dikkatimi çeken Beşiktaş camiasında sürekli bir şeyler tartışılıyor. Hep beraber el ele vermeliyiz ve Beşiktaş'ı kalıcı başarılara götürecek projelere imza atmalıyız. Ben Tuncay Özilhan olarak başkan kim olursa olsun elimden gelen katkıyı vermeye hazırım.Efes Pilsen basketbol takımında uzun vadeli planlar yaptık ve bunun sonucunu da yıllar sonra aldık. O yaptımız yapısal planlar sayesinde Türkiye'ye çok başarılar kazandırdık.

Kavga sona ermeli

Tekrar ediyorum bundan 1 sene önce kongre öncesi Sayın Yıldırım demirören ve ekibine tam destek verdik. Bugün maalesef aradan daha bir yıl geçmesine rağmen alkış tutanlar olağanüstü kongre istiyorlar. Olağanüstü kongre Beşiktaş'a ne karadırır ne kaybettirir çok iyi düşünmek zorundayız. Sevgili dostum Cemil ve Serdar'ın da böyle düşündüğünü biliyorum. Beşiktaş camiası olarak aramızdaki kavgalara son vermeliyiz. hep birlikte kalı cı başarılar için uzun vadeli projeler üretmeliyiz"


ULEB Cup'a çok üzüldüm

Beşiktaş ULEB Cup'ta Galatasaray'a elenmesine çok üzüldünü belirten Özilhan, "Beşiktaş'ın ULEB Cup'ı kazanacağına inanıyordum. Ancak olmadı. Bu sezon Başkan Demirören ve yönetici Seref Yalçın bu takım için çok emek harcadılar. Gerçekten yazık oldu. Kulüp yöneticiliği yapmak çok zor. İşinizden ve özel yaşamınızı bile çoğu zaman bir kenara bırakıp sadece kulübünüze konsantre oluyorsunuz. Bu yüzden Demirören ve Şeref'in yaşadığı hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Biz Efes Pilsen olarak 1996'da Türkiye'ye Koraç Kupasını getirmiştik. ULEB CUP'ı da Beşiktaş kazansaydı bu benim için de anlamlı olurdu. Ancak hayat devam ediyor. Sağlık olsun demekten başka bir şey elimden gelm
__________________
Click the image to open in full size.
büşra_BjK Ofline   Alıntı ile Cevapla