Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 17:27   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraftar polemiği kızışıyor !

Click the image to open in full size.
Taraftar polemiği kızışıyor !
Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik'ten Beşiktaş'a taraftar resti.
15 Nisan 2008 15:40
Turkcell Süper Ligi'n 32. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Bursaspor maçı öncesi, misafir takım taraftarının karşılaşmayı tribünden izleyip izlemeyeceği polemiğe dönüştü.

Siyah-beyazlı kulübün, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1 maç saha kapama cezası sebebiyle İnönü Stadı dışında ve farklı bir şehirde oynayacağı maç öncesi Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, karşılaşma nerede oynanırsa oynansın taraftarlarının kesinlikle gideceğini söylemişti.

Bu açıklama üzerine Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, gündemlerinde şu an bu konunun olmadığını ancak, taraftar götürme konusundaki kararın maçın oynanacak olan şehrin İl emniyeti tarafından belirleneceğini ifade etti.

Öner, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Beşiktaş'ın gündemi şu anda Bursasspor maçı değildir. Ben Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik'in yaptığı açıklamalardan da daha haberdar değilim. Bursassporlu taraftarların maçı tribünden izleyip izlemeyeceğine emniyet güçleri karar verir. Ligin ilk yarısında Bursasspor ile oynadığımız karşılaşmada Bursa emniyeti Beşiktaş taraftarının Bursa'ya gelmesini güvenlik açısından uygun bulmamıştı. Bizim Bursa maçını hangi şehirde oynayacağımız belli değil. Rakibimizinde %5'lik bir taraftar getirme hakkı var. Ama maçı oynayacağımız şehir belli olursa o ilin emniyet kuvvetleri olayı değerlendirip karar vereceklerdir. Emniyet güçleri de herhangi bir olay yaşanmaması için rakip taraftarın şehre gelmesi konusunda ilk maçta olduğu gibi karar verebilir. Bu konuda şimdilik fazla bir şey söylemek doğru olmaz."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla