Alıntı:
BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı
Vallahi bende ertuğrul u destekleyenlere hayretle bakıyorum ve bu desteklerin altında başka nedenler seziyorum . ERTUĞRUL HALEN AMATÖRCE HATALAR YAPIYOR SİZ ONU DESTEKLİYORSUNUZ . GÖZGÖRE GÖRE HATALARINA GÖZ YUMUYORSUNUZ , İNSAF KADRO KURMAYI BİLE BECEREMİYOR ERTUĞRUL HATTA MAÇ İÇERİSİNDE YAPTIĞI BÜTÜN DEĞİŞİKLİKLER HATALI ŞAMPİYONLUĞUN GİTMESİNDE %50 SORUMLU DUR ERTUĞRUL . |
bende senin bu yazılarının altında başka şeyler aıyorum fenerlisin heralde? istikrar = başarı bak beğenmediğin zicoya adam çeyrak oynattı ama öyle ama böyle senin daha ii bir TD adayın varmı? morinho var ancak geldiğinde budur diebileceğimiz gerisi, paul le guen de dahil gelmesinler evladımız efendiliğiyle gönlümüzdeki en büyük TD Sağlam'dır yorumların çoğunun içi boş hakemler o puanları çalmasaydı şuan şampiyonluk için 2 maç kalmıştı senin beğenmediğin Sağlam mı sattı maçları hakemlere bizi malup ettirin dedi bırakın bu işleri anti sağlamcılara bende karşıyım hodri meydan daha iyisini bulun getirin bu başarısız yönetimin tek olumlu icraatı Sağlamdır hancıya kızıp yolcuyu sopalamaya gerek yok...