Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2008, 03:41   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Lucescu geliyor

Lucescu geliyor



Click the image to open in full size. Şampiyonlar Ligi vizesi alınamazsa, İngiliz tipi yapılanmaya geçecek Beşiktaş'ta, Rumen hoca saha içi ve dışında herşeyden sorumlu olacak. Sağlam'a ise yardımcılık önerilecek.

16.4.2008



FANATİK açıklıyor
Tesisleşmede kulüp tarihinde bir çok ilke imza atan Başkan Yıldırım Demirören, futbol takımında istenilen başarının bir türlü gelmemesinin büyük sıkıntısını yaşıyor. Demirören’in, takımın sezon sonunda Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını yakalayamaması halinde yapacağı hamleyi FANATİK açıklıyor. Başkan, Ertuğrul Sağlam ve menacer Sinan Engin ile yolları ayıracak. İngiliz tipi yapılanmaya dönecek Kartal’da, eski teknik direktör Lucescu tam yetkili olarak takımın başına getirilecek.

Engin de gidecek
Sağlam'a, “Rumen hoca saha içi ve dışında herşeyden sorumlu genel menacer olacak. İstersen yanında devam edebilirsin” denecek. Sağlam’ın kabul etme olasılığının hayli zayıf olduğu belirtiliyor. Öte yandan, birlikte görev yaptıkları dönemde Luce ile yıldızı bir türlü barışmayan Sinan Engin de, Rumen teknik adamın gelişiyle otomatikman devre dışı kalacak. Zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Kartal’ın, Fenerbahçe değil ama, Galatasaray’a karşı ikili averaj avantajı bulunuyor.

İstikrar abidesi
Not 1: Galatasaray ile 2000 senesinde Avrupa’da Süper Kupa’yı kazandı. 2000-2001 sezonunda Devler Ligi’nde Cim Bom’u önce ikinci grup, daha sonra da çeyrek finale yükseltti. Bir sonraki sezon ise Şampiyonlar Ligi’nde ilk gruptan ikinci gruba çıkartmayı başardı.
Not 2: Beşiktaş’taki ilk senesinde Siyah-Beyazlılar ilk kez UEFA Kupası’nda çeyrek finale yükseltmeyi başardı. 2003-2004 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkamayan Kara Kartal, UEFA Kupası’na da üçüncü turda veda etti.


Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla