Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2008, 20:53   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaçak Dolgu Yapan MNG' ye devletten ödül

Para cezası kesilip makinaları bağlanan MNG Holding'in temsilcisine turizme katkılarından dolayı ödül verildi!
Click the image to open in full size. MUĞLA'nın Güllük Körfezi'ndeki Pina Yarımadası ve Çomça Koyu'nda denizi izinsiz dolduran MNG Holding A.Ş.'nin temsilcisi, Turizm Haftası nedeniyle ödüllendirildi.
‘Denizi doldururuz, cezası neyse öderiz’ açıklamalarıyla şimşekleri üzerine çeken MNG Holding'in temsilcisi Sinan Karaağaçlı'ya, Milas'ta düzenlenen törende, şirketin turizme katkılarından ötürü plaket verildi.

Click the image to open in full size.
Pina Yarımadası'nda ormandan tahsis edilen 85 dönüm arazide 5 yıldızlı, bin 200 yataklı turistik tesis inşaatına başlayan ve yaklaşık bir ay önce Pina Yarımadası ve Çomça Koyu'nda denizi tonlarca hafriyatla doldurarak iskele ve yol yaptığı için 21 bin 500 YTL para cezasına çarptırılan ve iş makinaları bağlanan şirket, ‘turizme katkı’ ödülüne layık görüldü. Milliyet'te yer alan habere göre, Turizm Haftası nedeniyle Milas Kültür ve Turizm İlçe Müdürlüğü'nde düzenlenen törende ülke ve ilçe turizmine katkıda bulunduğu gerekçesiyle, aralarında MNG'ye bağlı tatil köyünü yapan Günal İnşaat'ın da bulunduğu 20 kişi ve kuruluşa, Kaymakam Bahattin Atçı ve Kültür ve Turizm İlçe Müdürü Yusuf Demir tarafından teşekkür plaketi verildi.
Click the image to open in full size.
Üzerinde ‘Ülkemiz ve ilçemiz turizmine yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım. Kaymakam Bahattin Atçı ve Kültür ve Turizm İlçe Müdürü Yusuf Demir’ yazılı plaketi Günal İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. adına, Güllük Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Orkun'dan alan tatil köyü proje koordinatörü Sinan Karaağaçlı,“Yöreye önemli bir turistik tesis kazandırdığımız ve istihdam yaratacağımız için bu ödüle layık görüldük, çok mutluyuz” dedi.

Click the image to open in full size.
Karaağaçlı denize kaçak ve izinsiz yapılan dolgu sırasında, ‘İzin almadık ama denizi doldurduk, Türkiye'de bu işlerin nasıl olduğunu biliyorsunuz, biz büyük şirketiz nasıl olsa izni alırız. Denizi doldururuz, cezası neyse öderiz’ açıklamasıyla dikkat çekmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla