Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2008, 07:11   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Gidenler coşuyor

İbrahim Akın, Burak, Higuain, Diatta ve Koray Avcı... Devre arasında Beşiktaş ile yollarını ayıran futbolcular, şimdi farklı formalarla başarılı bir görüntü çiziyor.
18.4.2008



Akın boş geçmiyor
Beşiktaş devre arasında, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Koray Avcı, Federico Higuain ve Lamine Diatta’yla yollarını ayırmıştı. Siyah-Beyazlı formayla bekleneni veremeyen bu isimler, şimdi çok farklı bir görüntü çiziyor. 1.1 milyon YTL karşılığında Büyükşehir Belediye’nin yolunu tutan İbrahim Akın, bir kez Siyah-Beyazlı fileleri havalandırdı. Akın yeni takımında ligin ikinci yarısındaki tüm maçlara çıktı, 5 gol atıp 4 asist yaptı.

Burak’tan 8 gol
Holosko transferinde Manisa’ya gönderilen Burak Yılmaz da 12 maçta 8 gol kaydetti. Koray Avcı ise ön libero eksikliği yaşayan Beşiktaş’ta yokluğu en çok hissedilen isim oldu. Yabancılara gelince... Federico Higuain, Meksika’nın Club America takımında fırtına gibi esiyor. 8 maça çıkan Arjantinli yıldız 1 gol atıp, 3 asist yaptı. Bonservisi verilip, gönderilen Lamine Diatta da sürpriz bir şekilde Newcastle United’la anlaşma imzaladı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla