Alıntı:
taKi_bJk´isimli üyeden Alıntı
sizi biraz teşvik edermi bilmiyorum ama doktor ciğerlerimin çok kötü olduğunu söyledi bırakmazsam büyük sıkıntılarla karşılaşacağımı söyledi bikaç tahlil yaptırdım ve sorun sadece ciğerlerimde değil boğazlarımdada var..tahriş olmaya başlamış artık..normalde bu saate kadar 10 sigara içerdim içtiğim sigara sayısı 5 oldu bugün..bu belki size az gelebilir ama benim için bir rekor..yarın bu saate kadar 3 sigara içmiş olacağım inşallah..felaket başağrısı,sinir durumu,el ayak titremesi şeklinde nöbet geçiriyorum..ama sabrediyorum ..sigarayı bırakacağım ! |
Sanıyorum sen mecburiyetten de olsa bu sigarayı bırakma işini başaracaksın.Dünya da en büyük hazine hakketen saglıkmış.Gece öksürük nöbetleri ile uyanıyorum , ama kararlıyım bu illetten kurtulacagım. Eski bir atletizmci olarak şimdi 1 km bile yürüyemiyorum . Bu ne kadar acı bir durum
Sigaraya yeni başladıgım daha dogrusu özendigim dönemlerde tek tük içtigim sigaraya insanların nasıl müptela olduklarını anlayamıyordum. ne vardı ki içmem derdim ve biterdi ancak durumun vehametini yanımda sigara paketi olmadan sokaga çıkmadıgım zaman farketmiştim.
Lütfen arkadaşlar çevrenizde sigaraya yeni başlayan yahut özenen arkadaşlarınız varsa onların iyiligi için sürekli sigaranın ne kadar kötü birşey oldugundan bahsedin zira saglık yerine koyamayacagımız yegane şey