Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2008, 20:16   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU hat-trick yaptı!

ManU hat-trick yaptı!

İngiliz devi Manchester United'tan iç transferde hat-trick! Kırmızı Şeytanlar, takımda başarıyla forma giyen oyunculardan Rio Ferdinand, Michael Carrick ve Wesley Brown ile nikah tazeledi.
Kulübün gözde yöneticilerinden David Gill, sabah antremanından önce müjdeyi Sir Alex Ferguson'a verirken, başarılı teknik adam yaptığı açıklamada; doğru zamanda doğru futbolcularla kontrat yenilemeye çalıştıklarını, takımın oturmuş kadrosunu bu şekilde korumak istediklerini söyledi.
İngiltere'nin ulusal takımında da forma giyen Rio Ferdinand, Manchester United'a geldiğinde zamanın en pahalı savunma oyuncusu olmuş ve oynadığı futbolla hakkını en iyi şekilde vermişti. Defansın göbeğinde Nemanja Vidic ile başarılı bir ikili oluşturan Ferdinand, takımın bu yıl ligin en az gol yiyen ekibi olmasında da büyük pay sahibi.
Bu sezon 41 maçta forma giyen Wesley Brown'ın kontratının uzatılmasıyla birlikte de Manchester United'ta büyük bir problem ortadan kalkmış oldu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Wesley Brown, takımla sözleşmesini yenileyerek sezon sonu ayrılacağına dair dedikoduları çürüttü.
2006 yılında büyük bir ücretle Tottenham'dan alınan ve kısa sürede takımın gözdesi olan Michael Carrick ise yaptığı açıklamada, görüşmelerin uzun bir süredir devam ettiğini ve burada kalarak ödüllendirildiği için mutlu olduğunu söyledi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla