Konu: İttifak!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2008, 07:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İttifak!

İttifak!
Click the image to open in full size.

Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği'nde, hakemlere destek veren bir mesaj yayınlamayı önerdi. Demirören karşı çıkınca, vazgeçti.
20.4.2008



‘İmza atmayacağım’
Geçtiğimiz hafta yapılan Kulüpler Birliği toplantısında ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Kulüpler Birliği Başkanı olan Aziz Yıldırım’ın son haftalarda artan hakem hataları sonrasında, hakemlere destek özneli bir açıklama yayınlama önerisinde bulundu. Diğer 16 kulübün de desteğini alan Yıldırım’a, Demirören karşı çıktı. “Hakemler nedeniyle bu sezon 15 puan yitirdik” diyen Yıldırım Demirören, bildiriye imza atmayacağını kesin bir ifadeyle dile getirdi.
Doğan’la görüştü
Aziz Yıldırım bu durum üzerine geri adım attı ve Yıldırım Demirören’in düşüncesine saygı gösterip, bildiriyi yayınlamaktan vazgeçti. Yıldırım Demirören’in daha sonra Federasyon Başkanı Hasan Doğan ile görüşüp, şikayetlerini dile getirdiği belirtildi. Hasan Doğan’ın, Demirören’e, “Elimizde pimi çekilmiş bomba bulduk. Eski yönetimin devamı yaşanıyor... Ancak bunları temizleyeceğiz. Bize zaman verin” dediği ifade edildi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla