Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2008, 15:52   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ç.Rize 1 - Beşiktaşımız 2

DELGADO UMUTLARI YEŞERTTİ
Beşiktaşımız, Ç.Rizespor deplasmanında oynadığı maçı 2-1 kazanarak iddiasını sürdürdü

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiğimiz Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettik. Rize Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada gollerimizi 45. dakikada İbrahim Kaş ve 77. dakikada Delgado atarken, Ç.Rizespor'un golü 15. dakikada Mustafa Çiçek'ten geldi.

Şampiyonluk yarışında geriye düşen Kara Kartal, Rize deplasmanında geriye düşmesine rağmen ikinci yarıdaki etkili oyunuyla maçı çevirmesini başardı ve haftayı 3 puanla kapatarak zirve umudunu sürdürdü. Puanını 64 yapan siyah-beyazlılar, rakiplerinin puan kaybını beklemeye başladı. Ç.Rizespor ise kümede kalma şansını zor soktu.

TEMPOLU BAŞLADIK

Maça, savunmanın göbeğinde Gordon ve İbrahim Toraman, sağ bekte İbrahim Kaş'la başlayan Ertuğrul Sağlam, ileri ikilide Holosko ve Nobre'ye görev verdi. Tempolu başlayan maçın ilk dakikalarından itibaren Rize kalesine yüklenen Beşiktaşımız aradığı pozisyonları bir türlü bulamadı. Özellikle Serdar Özkan'ın etkili oyunu, takımımızı hücumlarda etkili yaptı ancak gol rakip takımdan geldi.

BİZ OYNADIK ONLAR ATTI

Maçın 15. dakikasında Mustafa Çiçek'in attığı golle Rize, takımımız karşısında 1-0 öne geçti. Ani gelişen ev sahibi takım atağında top ağlarımıza gitti ve maalesef yenik duruma düştük.

GOLÜN ŞOKUNU ATLATTIK

Golden sonra bir 10 dakikalık periyotta bocalayan Beşiktaşımız daha sonra toparlandı ve rakip kaleye gitmeye başladı. 28. dakikada Serdar Özkan'la gole çok yaklaşan Kartal bu pozisyondan sonuç alamadı. Holosko'nun ceza sahası içinden vuruşu kaleci Gonzalez'den döndü. Dönen topta Nobre, Serdar Özkan'ın önüne bıraktı o da plase vurdu ancak top az farkla auta gitti. Bu pozisyon, maçın başından bu yana yakalanan en net gol pozisyonuydu takımımız adına.

GOL İBRAHİM KAŞ İLE GELDİ

Artık ilk yarının bitimine sayılı anlar kala sahneye İbrahim Kaş çıktı ve topu ağlara göndererek takımımıza eşitliği getirdi. 45. dakikad gelen bu gol, devreye moralli girmemimiz sağladı.

AYDIN'IN YERİNE DELGADO

Maçın ikinci yarısına Aydın-Delgado değişikliğiyle başlayan Ertuğrul Sağlam, ilk 45 dakika etkisiz kalan genç oyuncuyu oyundan alarak Arjantinli yıldızı oyuna soktu. İlk yarıya oranla düşük tempoda başlayan ikinci yarının başında sık sık yaşanan fauller, maçın sürekli durmasına sebep oldu.

SERDAR CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Beşiktaşımız galibiyet golünü aradığı dakikalarda Serdar Özkan bir pozisyonda sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Maç öncesi sarı kart sınırında bulunan genç futbolcumuz, Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

DELGADO YİNE KURTARDI!

Arjantinli yıldız Delgado, maçın sonlarına doğru yine sazı eline aldı ve attığı golle takımımıza galibiyeti getiren isim oldu. 77. dakikada sol kanattan gelişen Kara Kartal atağında Holosko ile verkaç yapan Delgado çok düzgün bir vuruşla topu köşeden filelerle buluşturdu ve hem bu sezon 7. golünü atmış oldu hem de Beşiktaşımıza 2-1'lik üstünlüğü getirdi.

Kaynak: Karakartal.com
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla