22-06-2006, 07:36
|
#1081 |
Tecrübe Puanı: 22   | Kartal'da Delgado sancısı Beşiktaş'ta Tigana, Delgado konusunda ısrar edince, 5 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen yönetim sıkıntıya düştü 22.06.2006 Beşiktaş'ta Tigana, Delgado konusunda ısrar edince, 5 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen yönetim sıkıntıya düştü. Siyah-beyazlıların, futbolcuya gelen talepler sonrasında ücreti 4 milyon Euro'dan tekrar 5 milyona çeken Basel ile uzlaşamadığı belirtildi. İkinci başkan Murat Aksu ile görüşen Tigana'nın, "Delgado'nun bonservisini mutlaka alın. O benim sistemimde 1 numara olur" dediği öğrenildi. Aksu'nun ise "Basel indirime yanaşmıyor. Gelecek yıl serbest kalacak bir oyuncu için bu para çok fazla. Insua'yı alalım" dediği, buna rağmen Tigana'nın Delgado'da ısrar ettiği bildirildi. Siyah-beyazlıların önümüzdeki hafta İsviçre'ye giderek Basel yetkilileri ile tekrar masaya oturması bekleniyor.
kaynak:vatan
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım |
| |