Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 08:11   #1
be$ikta$_tek_a$k
Dişi Kartal
 
be$ikta$_tek_a$k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Final oynanır

Yeni stat için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekleyen Beşiktaş Genel Sekreteri Öner, "Öyle bir stat olacak ki burada Şampiyonlar Ligi finali bile oynanır" dedi ..
Click the image to open in full size.
Dolmabahçe'deki İnönü Stadı'nı yıkarak yerine daha modern bir görünüme sahip yeni bir stat yapmak için Anıtlar Kurulu'ndan çıkacak onayı bekleyen Beşiktaş heyecan içinde. İçinde alışveriş merkezi, sinema, bovling salonları gibi çeşitli birçok aktivite alanlarını da barındıracak yeni stadın sadece Beşiktaş'ın değil İstanbul'un yüz akı olacağını söyleyen Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, mükemmel bir stat yapacaklarını söyledi. Onay dışındaki tüm prosedürlerin tamamlandığını kaydeden Öner, "Öyle muhteşem bir stat yapacağız ki burada Şampiyonlar Ligi Final maçları, UEFA Kupası Finali bile oynanır" şeklinde konuştu.

"FİNANS SORUNU OLMAZ"
Mali İşler Sorumlusu Ertunç Soğancıoğlu da stat yapımı konusunda finansal sorun yaşamayacaklarını ifade ederek, "Yap-işlet-devret modeliyle yapacağız. Eğer stat çalışmalarına başlarsak maçlarımızı Kasımpaşa ve Zeytinburnu statlarında, Avrupa maçlarını Olimpiyat'ta oynayacağız" diye konuştu.
Click the image to open in full size.
__________________

tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ.
be$ikta$_tek_a$k Ofline   Alıntı ile Cevapla