Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 09:36   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'ın hâlâ umudu var

Sağlam'ın hâlâ umudu var
Click the image to open in full size.

Beşiktaş´ın genç hocası umutlu konuştu: Matematiksel olarak bitmedikçe hem şampiyonluk hem de Devler Ligi şansımız sürüyor. İkisi de olmazsa, UEFA Kupası var.
21.4.2008



‘Kazanmak zorundaydık’
Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk ile Devler Ligi şanslarının sürdüğünü ve matematiksel olarak bitmedikçe hedeflerinin devam ettiğini söyledi. Sağlam, “Liderden sadece 6 puan gerideyiz. Kendi aralarında oynayacakları maçları da düşünürsek, her rakibimizin kaybedeceği 7 puan var, Allah korusun ondan da uzaklaşırsak UEFA Kupası var. Rizespor’u yenmek zorundaydık ve bunu başardık. Net pozisyonlar yakaladık. Umutlarımızı kalan haftalara taşımayı başardık” dedi.

‘Kâr varsa satarız’
Siyah-Beyazlılar'ın cezası nedeniyle Adana’da oynanacak olan Bursaspor mücadelesinin öneminin artığına dikkat çeken genç teknik adam, “Rize düşme hattında olduğu için onlar için sıkıntılı olan karşılaşma, bizim de sıralamadaki durumumuzdan dolayı kritikti. Artık üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyoruz. Genç hocalar da zaman zaman hata yapabilir. Transferde eğer Beşiktaş kârlı çıkacaksa, ‘her oyuncunun satılması’ konusunu değerlendirebiliriz” diye konuştu.
Kısa...Kısa...
Adem geri dönüyor
Beşiktaş altyapısında yetişen ve daha sonra Altay’a kiralık olarak gönderilen Adem Büyük geri dönüyor... İzmir temsilcisinde ortaya koyduğu başarılı performansla göze batan Adem Büyük için Beşiktaşlı yetkililer görüşmelere başladı. Genç yıldızın da geri dönmek için gün saydığı ifade edildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla