Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 13:09   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaş artık 10 milyon Euro!

Beşiktaş'ın sözleşmesini uzatmadığı İbrahim Kaş'ın yeni takımındaki bonservis bedeli 10 milyon Euro oldu! Emre'nin transfer durumu netlik kazandı! Yeni yıldız adayına 3 Avrupa takımı talip oldu.
Click the image to open in full size.Sezonun tamamlanmasına 2 aylık bir süre varken menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla La Liga ekibi Getafe ile görüşmelere başlayan Beşiktaşlı İbrahim Kaş'ın yeni bonservis bedeli 10 milyon euro.

Turkcell Süper Lig'de kritik haftalar son hızıyla devam ederken, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiği maçta çok kritik bir gole imza atan ve siyah-beyazlı ekibin haftayı 3 puanla kapatarak Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürmesini sağlayan isimlerden biri olan İbrahim Kaş'ın yeni takımı olan Getafe'de bonservis bedelinin 10 milyon euro olduğu açıklandı.

-HABERTÜRK SPOR ÖZEL HABER-


Mustafa Doğan'ın da yorumlarıyla renk kattığı HABERTÜRK'te yayınlanan Futbol Pazar'da, Okay Karacan'ın sorularını yanıtlayan menajer Ahmet Bulut La Liga ekibi Getafe ile sözleşme imzaladıklarını ifade ederken, Kaş'ın sezon sonunda -12 Mayıs'ta- İspanya'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra yerel basına tanıtılacağını açıkladı.
Ahmet Bulut, İbrahim Kaş'ın sezon sonunda eğer seçilirse A Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda yer alacağını A Takım olmazsa da Genç Takım ile kampa gireceğini söylerken şampiyonanın ardından da yeni takımı olan Getafe'ya katılacağını belirtti.

Futbol Pazar'da Okay Karacan'ın sorularını yanıtlamaya devam eden Ahmet Bulut, Getafe ile görüşmelerin ciddiyete binmesinin ardından, sözleşmeye imza atmadan yaklaşık 1 hafta önce Beşiktaş'a haber verdiklerini ancak Sinan Engin dışında kulüpten kimsenin kendileriyle konuyla ilgili görüşmediğini söylerken Beşiktaş ile yeni sözleşmeyi bu sebeple imzalayamadıklarını belirtti.

-EMRE NEWCASTLE'DAN AYRILIRSA YİNE AVRUPA'DA KALIR-


Okay Karacan'ın sorusu üzerine Emre Belözoğlu hakkında da açıklamalar yapan Ahmet Bulut, milli futbolcunun Newcastle United'tan ayrılması durumunda yine Avrupa'da bir takıma gideceğini ifade etti. Emre'nin şanssız bir sakatlık sebebiyle yeteri kadar ilk 11'de yer almadığını ifade eden Bulut, milli futbolcunun 1 haftadır sağlıklı bir şekilde antrenmanlara çıktığını ve Avrupa Şampyionası'na hazırlandığını sözlerine ekledi.

Bulut, Emre'nin izin alması durumunda 1 haftalığına Türkiye'ye gelerek burada da kontrolden geçeceğini söylerken milli futbolcunun çok iyi durumda olduğunu ve merak edilecek hiçbir sıkıntısı da olmadığını söyledi.

-GELECEĞİN YILDIZI BATUHAN-

Batuhan hakkında çıkan söylentiler ile ilgili de Okay Karacan'a cevap veren Ahmet Bulut, genç futbolcuyu Manchester City ve Birmingham'ın istediğini ama çalışma izni alamadıkları için bu transferin gerçekleşmedini belirtti. Batuhan için Köln ile de anlaştıklarını söyleyen Ahmet Bulut, o dönemde Batuhan 16 yaşında olduğu için bu transfere FIFA'nın izin vermediğini açıkladı. Bulut, Batuhan'ın geleceğin yıldız adayı olduğunu ifade ederken bu potansiyel transferde inşallah Beşiktaş pazar kazanacaktır dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline