Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 14:23   #2
Aydin
CaSPeR

Aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry

Hiç bir futbolcu Beşiktaştan büyük değildir bugün delgado yedek kalır öbür gün Tello !!
Buna karar verecek olan teknik kadrodur .
Ne Kazım efendiye ne de bana düşer !!!
sen işine bak ancak yorum yaparsın çok biliyorsan sen gel yönet takımı ...hepinizi toplasan bir tane VEDAT OKYAR yapmazsınız !!!
Semih de fenerde yedek başlıyor ama gol kralı olacak adam nerdeyse ! , buna ne diceksin peki çok biliyorsunuz yaa buna bir açıklık getirin o zaman ???

Delgado sonuçta oyuna sonradan girerek yorulan rakibin ipini çekti sen bunu anlıyamazsın sayın Kanat anlayamazsın ya da anlamak istemiyorsun işine gelmiyor çamur atacaksın ya hocanın üstüne ama izi kaldı merak etme , kına yak artık bir yerlerine bir hoca gelir bir hoca gider koltuk boş kalmaz ama sizin gibi acımasız yazarlar varken bu ülkenin futbolu bir yere varamaz !!!
Ben ne İngiltere de ,ne İtalya da nede İspanya da bu kadarmı olur dedirtecek bir yazarlık yapan birini ne duydum nede okudum.

Türk futbolu adına bir an önce yeni bir sayfa açılır umarım, işine geldiği gibi değil insanlara destek olacak şekilde yorum yapan ve konuşan ,demeç veren zihniyet gelir...
saygılar