Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
fener macinda verilmeyen penalti oftas macinda verilmeyen 3 net penalti hakemin gozu onunde baka baka belediye macinda verilen bedava kirmizi ankara macinda iptal edilen gol fener macinda iptal edilen gol gs ilk macinda bedava penaltidan malubiyet her kritik macindan once en kritik bolgendeki adamlari ya sari yada kirmiziyla cezalandirma bunlarin hepsini ertugrul yapti degilmi siz varya aman disariya suc bulmayin sakin hep teknik direktorumuze bulun butun sucu yukleyin senin yonetimin makaleleyi antalyaya tatile getircegine besiktasa getirseydi su saydiklarim hata degil katledilislerin yarisi yapilmasaydi bugun ilk senesinde besiktasi sampiyon yapmis bir hocadan konusuyor olcaktik ilk senesi altini ciziyorum |
madem o kadar ertuğrul hocayı savunuyorsun(tamam hakem hataları oldu hepimiz biliyoruz ki 15 puanımız güme gitti)ama sana soruyorum bana bu sezon tek bi tane maç söyleki gönül rahatlığıyla izledim de bende ertuğrul hocanın suçsuzluğunu kabul edeyim.beşiktaşın başına geldiğinde dediki tigana bana bi enkaz bırakmış bu takımı kasım ayından sonra görün.ben tigana döneminden beri pekte bişey değiştirdiğini göremiyorum.hiç olmazsa tigana döneminde bu kadar saçma sapan goller yemiyoduk adam takımın defansının saatli bomba olduğu görmüş ki defans adamlarına maçta çıkmayın ileri diyormuş.ertuğrul hoca bu defansın halini hep görmezden geldi adam gibi ne defans yaptırabildi nede ofans ertuğrul hocayı bende çok severim ama savunurken 2 kere düşün bence.