Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 23:17   #2
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı

uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdi yönetim Beşiktaş'a ne kadar bağlı veya nekadar Şeref bey gibi Süleyman Seba gibi kendini klübe adamıştır?Acaba Yıldırım Demirören oraya maçı izlemeye mi yoksa kendini izlettirmeye mi gidiyor?Bunu yazarken kıyaslamak bile benim için büyük saygısızlık ama cevabı vermek için bunu yazmalıyım.Şeref Bey maçlarda kendini izlettirmeyi değil takımını izlemeye giderdi.Kendi kurduğu taktik ile kazandırdığı takımına oyuncularına mal etmek için bir köşeye siner Beşiktaş taraftarlarının bile kendini herkezin önünde tebrik etmemeleri için kalabalığa karışırdı.Ama bizim şimdiki yönetim kupayı akrabalarına götürür klübe kendini adamışların yanına kupayı götürme tenezzüründe bulunmazlar zaten eminim onlarda görüyorsa Beşiktaş'ın bu halini derdi bizim derdimiz kupa felan değil bizim derdimiz Beşiktaşlılık nasıl yalnız bırakıldığını haykırırlar onlar bu klübü ailelerinden dostlarından akrabalarından çok sevmişler.Eğer Beşiktaşlılığı kaldıramıyorsanız yapmayın.Şeref Bey,Hakkı Yeten ... gibi kendini manen klübe veren adam azdır.Beşiktaşlılık duruşu işte Şeref Bey'lerden Baba Hakkı'lara ,Süleyman Seba'ya miras kalmış gerçek Beşiktaşlılık tanımı.Şimdiki yönetim biraz düşünsün ibret alması gereken değerler bunlar değil midir?
Beşiktaş "Şeref"le doğmuş, Şeref'le büyümüş, Şeref'le yaşayacaktır..!
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla