Konu: Genc ve Ucuz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2008, 01:19   #6
Torer

Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok ucuzlar zaten bjk son 5 yıldır sadece 2 pahalı transferi var. onlarda holosko ve delgado 5.000.000dolar diğer konuda ise bu oyuncuların tahmini değeri ama ben sana söyleyeyim mesela liverpoollu pennant 15-20milyondan aşağı vermezlerki kendiside gelmez. joao moutinho ise chelsea milan vs talip 30 -35 milyonlar geçiyor haberlerde misimoviçin bedeli doğru gibi ama delgado gitmeden gerek yok veleso ve palacios bu ikisi hakkında pek bir bilgim yok ama veleso 7milyon euro civarı bi fiyatı var galiiba ve arsenal talipmiş galiba amauri 20-30 milyon euro kesin var eğer milan veya juve transfer ederse fiyatını zaten görürsün ki bize gelmez valencia 7,5 milyon civarı ayrıca sağ kanata bizim takım o kadar para veremez fabio quagliarella ise italyanın gelecek vaad eden en iyi futbolcularından fiyatı 15-20milyon euro arasında taliplerini bilmem ama bizim almayacağımızı sana söyleyebilirim palacios ise zaten ingilterede türkiyeye gelmes çok ii ise zaten büyük klupler kapar öylede 8-15 milyon euro gerekir o parayıda biz veremeyiz bide arkadaşım ben sana muhalefet olsun diye değil takımımızın durumunu bildiğimden söylüyorum bu futbolcuları sevilla vs. bi klube önersen anlayabilirdim. sağlıcakla kalın, esen kalın... :d