Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2008, 11:41   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Delgado alarmı!

Beşiktaş'ta Delgado alarmı!


Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli futbolcuyu elde tutabilmek için sözleşmesini uzatmayı teklif edecek, ayrıca bonservisini almak için sponsor Ülker ile masaya oturulacağı öğrenildi.

Matias Delgado’nun, Avrupa’nın ünlü kulüpleri tarafından izlendiği haberi, Beşiktaş Yönetimi’nin harekete geçmesine neden oldu.
Bonservisi Ülker grubunda olan fakat satış konusunda da söz sahibi bulunduran siyah-beyazlıların, bu oyuncunun bonservisini almak için sponsoruyla ile görüşeceği de öğrenildi.
Aslında lig bittikten sonra Ülker ile masaya oturmaya niyetli olan yönetimin, Delgado’nun çeşitli kulüplerin transfer listesinde olması nedeniyle önümüzdeki günlerde görüşmeleri başlatması bekleniyor. Arjantinli oyuncunun aynı zamanda transferini de takip eden babası Edouardo Delgado’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek hem oğluyla hasret giderdiği, hem de geleceğiyle ilgili konuştukları öğrenildi.

Sağlam’a yedek tepkisi
Kendisine yoğun sevgi gösteren Beşiktaş taraftarını üzmek istemeyen Delgado ise “Beni bu kadar seven bir taraftarı olan kulübe zarar vermek istemem. Henüz bu sevginin karşılığını verdiğimi zannetmiyorum. Transfer konusunda gazetelerde yazılanları okuyorum. Tabii ki ismi geçen takımlarda oynamak gurur verici ama inanın resmi bir teklif yok. Eğer benimle ilgili bir transfer haberi varsa bu benim dışımda gerçekleşiyor. Para için ayrılmak istediğim doğru değil. Daha sezon bitmedi” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, bu oyuncuyu Çaykur Rizespor maçında ilk on birde oynatılmamasına tepki gösterdikleri öğrenildi. Bu sezon takımın birçok maçında kurtarıcı olan Matias Delgado’yu elden kaçırmak istemeyen yönetimin bu oyuncu ile sözleşme uzatmak istedikleri belirtildi.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........

Konu MetiN tarafından (22-04-2008 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir..
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla