Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2008, 13:06   #4
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulübümüzden İMKB'ye açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bir gazetede yer alan 'Beşiktaş'ta Demirören Kimi Yanılttı?' başlıklı yazı üzerine İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) özel durum açıklaması yaptı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen yazıda, şu görüşlere yer verildi:
''Söz konusu haberde yer alan, eski teknik direktörlerimizden Vicente Del Bosque ve yardımcılarına ait dava ile ilgili olarak, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan mali tablolara ait raporlarda konuya yer verilmediğine, bu nedenle kamuoyu ve İMKB'de BJKAŞ hissesi sahibi yatırımcılarımızın da yanıltıldığı ifadelerine yer verilmiştir.
Ancak Şirketimiz söz konusu dava başladığından beri SPK'ya sunulan ve bağımsız denetçilerimizin de özel olarak görüş sayfalarında yer verdiği, mali tablolarımızın dipnotlarında, bu davaya ilişkin aşamalar tüm detayları ile bildirilmiştir. Ayrıca görülen ihtiyaç veya SPK ve İMKB'nin talepleri doğrultusunda toplam 16 kez özel durum açıklaması yapılmıştır. Görüleceği gibi konu hakkında SPK mevzuatına uygun bilgilendirmeler yapılmıştır.
Bu açıklamalardan anlaşıldığı gibi söz konusu haberde yer alan, eski teknik direktörlerimizden Vicente Del Bosque ve yardımcılarına ait dava ile ilgili olarak, Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan mali tablolara ait raporlarda konuya yer verilmediği, bu nedenle kamuoyu ve İMKB'de BJKAŞ hissesi sahibi yatırımcılarımızın da yanıltıldığı şeklinde ifadeler gerçeği yansıtmamakta olup, söz konusu haberin mali tablolara ait raporlar hakkında gerekli incelemeler yapılmadığından dolayı oluşan bilgi eksikliğinden kaynaklandığı düşünülmektedir.''
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla