Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2006, 14:24   #4
®kÁr†äL®

®kÁr†äL® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oyun Kurma Mevzusu Gerçekten Çok Önemli Bi Konu Öncelikle Arkadaşımızın Bu Değerli Vaktini Ayırıp 17 Yaşında Bu Kadar Olgun Cümlelerle Bu Sorunu Bize Hatırlattığı İçin Sonsuz Teşekkürler. Gerçekten Bugünlerde Elimizde Kalan Son Bir Kaç Tecrübelilerden İbahim Toramanın Bu Tip Sıkıntıları Oldukça Fazla.. Savunmanın Göbeğinde Oynaması Sebebiyle Bütün Oyunu Kurmak Ve Top Dağıtmak Onun Üzerine Kalıyor. Yanındaki Oyuncuların Sürekli Değişmesinden mi Yoksa Futbol Yapılarının Uyuşmamasından mı Bilinmez Bi Türlü Oyunu Savunmada Kuramıyoruz. Bir Atağın Temeli Savunmanın Göbeğinden Başlar. 2001 Yılından Beri Bunu Yerine Getiren Cordobada Ayrıldıktan Sonra Takımda Oyun Kurabilecek Futbolcu Kalmadı.. Peki Bizim Düşünüp Çözüm Aradığımız Oyun Kurma Mevzusunu Mösyö Tigana Neden Önemsemiyor.. Fransız Ekolü Türkiye Futboluna Zarar Getirir Kim Ne Derse Desin.. Futbol 11 Kişilik Bi Oyun Saha İçerisindeki Her Futbolcunun Atağa Ve Savunmaya Katkısı Olması Lazım Görüşündeyim. Zira Mösyö Tigananın Bu Futbol Yapısı Hareketli Ve Koşan Futbol Anlayışında Teknik Anlamda Birşey Göremiyorum.. Lucescunun O Kaçan Şampiyonluk Sonrası Yerden Yere Vurulan Lucescunun Kattığı Futbol Anlayışı Hala Gözlerimin Önünde.. Geride Ne Olursa Olsun 3 lü Defans.. Ve Neredeyse Tarihimizde En Az Gol Yediğimiz Sezon.. Ronaldo Zago Çok İyi Değildi. Hatta Önlerindeki Guinti de Çok İyi Bir Orta Saha Oyuncusu Değildi.. Ama Taktik Anlayışları Ve Görevlerine Bağlılıkları Bir Takımı Neredeyse Namağlup Şampiyon Yapmak Üzereydi.. Mircea Lucescunun Yıldız Futbolcudan Yana Olmaması mıydı Başarıyı Getiren, Yoksa O Dönemdeki Yönetimin Beceriksizliğimiydi Yıldızsız Şampiyonluk Bilemiyorum Ama O Takım Ruhunun Başka Bir Futbol Anlayışıyla Tekrar Canlanabileceğine İnanıyorum.. Ama Bu Şekilde Değil Sahada Yaş Ortalaması 23 Olan Bir Takım Geride 4 lü Savunmanın Kanatlarında Oynayacak Futbolcuları Belirsiz. Hatta Oyun Kurucusuz İmkansız. Kendimizi Kandırmaktan Başka Birşey Değil Bu.. Başarı Artık Biraz Daha Uzakta. Çözüm Belli Sistem 3-5-2..

Konu ®kÁr†äL® tarafından (22-06-2006 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir..
®kÁr†äL® Ofline