Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2008, 09:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barça'nın konuğu MANU

Barça'nın konuğu MANU

Şampiyonlar Ligi'nde sona yaklaşılırken, yarı final ilk maçında FC Barcelona, Nous Camp'ta Machester United'ı konuk edecek. Mücadele 21.45'te başlayacak ve Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.
Alınan her kötü sonucun ardından adı sürekli ön plana çıkan Frank Rijkaard, kuşkusuz saha avantajını kullanmak isteyecek. İki takım da bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne mağlubiyet yüzü görmezken, 98.000 kişilik Nou Camp'ta Manchester'ın amacı bunu terse çevirmek olacak.
Rijkaard karşılaşma öncesi yaptığı basın toplantısında, çok güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını bildiğini ifade ederken, başlarında da Dünya'nın en iyisi denilebilecek bir isimin olduğunu söyledi.
Cezalı oyuncusu Carles Puyol'dan yoksun mücadele edecek olan Barça'da sakatlığı beklenenden kısa süren Lionel Messi oynayacak. Rafael Márquez ve Andrés Iniesta'ın ise oynaması bekleniyor.
Manchester United cephesinde Sir Alex Ferguson, karşılaşmanın kendisi adına çok farklı geçeceğini ifade ederken, 1998-99 sezonundaki gibi bir karşılaşma geçmesini umduğunu söyledi.
O sezon Manchester United, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olurken, Barça ile aynı grupta yer almış ve her iki karşılaşma da 3-3'lük beraberliklerle tamamlanmıştı. 1999 senesini tekrar yaşamak istediğini ifade eden Ferguson, "Nou Camp'taki karşılaşma 3-3'tü ama çok daha fazlası olabilirdi. İnanılmaz bir oyundu, iki takım da açık oynamıştı" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla