Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2006, 16:49   #11
ayduranumut

ayduranumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

’iyi de hocam’’ ben de en azından su ana kadariyi bir defansıf orta saha oyuncusu lazım diye bir şey soylemedım.Benim söylemek istediğim tekrar söylüyorum futbolun artık 11 kişi hucum 11 kişi savunma oldugu gercegı ve bunun ıcınde savunma orta saha ve hucum hattının arasındakı mesafelerın artık 30 metrelere düstüğü,defansında bu duzende butun bır blok olarak orta sahaya yanasabılmesı ıcın,hamle zamanlamasını da ıyı yapabılecek bir lidere bir STOPERE ihtıyac duyulması gercegıdır ki mevcut kadroda en azından gordugumuz kadarı ıle boyle bır oyuncumuz malesef yok.

Madem konu on liberoya geldı bu konuda da bır seyler soylemek ısterım.Bu takımın savunmaya liderden sonra belki de en fazla ıhtıyacı oldugu bolge on libero mevkııdır.Senı bu konuda bıraz karamsar goruyorum ama merak etme bonservıs bedelsız(beleş)alınan Fahri bu sene ve ılerleyen senelerde takıma Klebersenla beraber cok onemlı katkıda bulunacaktır.Ama bu ıkılı yeterlı mı?Bence hayır alınabılecek ıyı bır on libero fahrı ıle beraber bu alanı tamamıyle forse etmekle kalmıyacak Klebersonun da orta saganın sagına kaymasına ve boylece savunmanın onunde oldurucu bır 3 lu on lıbero(gattuso-pirlo-seeadorf) blogu olusmasına (sol kanada yakın delgadogu dusunursen cok ıyı bır orta saha kurgusu) sebep olacaktır.Peki bunun için senın de benım gıbı begendıgını dusundugum zokoroya 8 milyon euro vermek tek care mı?Bence hayır akıllıca davranırsan careler tukenmez.Fahrı bonservıs bedelsız alındı yanına yıne bu sene sozlesmesı bıten aurelıo yu nobreye verılen 3 milyon dolar bonservıs bedelı yerıne beles transfer edılebılseydık Aurelıonun yenı sezonda buyuk ıhtımalle Turk vatandası olarak oynama hakkını elde edebılmesı ile bir taşla belkide 10 kus vurulabılırdı hıc oyle 10 milyon eurolar harcamaya bıle gerek olmadan.(fenere de asıl ındırıcı darbe bu olurdu)

Saygılar...
ayduranumut Ofline