Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2006, 17:24   #1
umitsevim
 
umitsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaşlılar bu oyuna gelmeyin

Korkusuz kalem Şemsi Birben yazıyor; "Beşiktaşlılar bu oyuna gelmeyin!"
Sevgili Beşiktaşılar,

Zaman zaman bu sütunda sizlerle birçok şeyi paylaşıyorum. Yazılarımın sonunda hep şunu söylüyorum, "Bizim kavgamız Beşitaş'ın daha iyi olması için... Bizim kavgamız Beşiktaş'ı rant kapısı görenlere karşı!"...

Bu sütunda zaman zaman Yönetim Kurulu'nun yanlışlarını saydım. Bazı kesim tarafından kartalhaber ve ben Beşiktaş düşmanı ilan edildik. Gün geldi Beşiktaş camiası için Beşiktaşlılıktan ödün vermeyen birçok sahtekarın hangi amaçlarla neler tezgahladığını yazdım. Buradan başta Beşiktaş Başkanı olmak üzere birçok kişiye sorular sordum. Bunların hiçbirinin cevabını alamadım. Ama camianın içinde bulunan gerçek Beşiktaşlıarın da katkısıyla Beşiktaş'a zarar verebilecek kişi ve davranışlardan bazılarını engelledik. Biz doğruları övmeye yanlışları yazmaya devam edeceğiz. Allah, Beşiktaş'ı kan emicilerden, kulisci ve işbitirici ihalecilerden korusun!

Bugünkü yazımda son günlerde tüylerimi diken diken eden bir bir gelişmeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Zaman zaman Yönetim'in yanında olan istedikleri olmadığı zaman ise Yönetim'e savaş açan bazı dernek ve gruplar son bir haftadır Beşiktaşlı taraftarları kışkırtmaya çalışıyor. Vermeden almayı alışkanlık haline getiren bu grup ve dernekler hep bir ağızdan bu sezon kombine almamak için taraftarlara çağrı yapıyorlar. Maalesef Yönetim Kurulu da dahil olmak üzere kimse bu kişi ve gruplara ses çıkarmamakta! Bunların ağzından sakız olan cümle, "Sergen ve Tümer gibi yıldızlar gitti. Genç oyuncalar geldi. Yıldız oyuncu yok. Neden kombine alalım ki?"... Maalesef ki, Haziran ayının sonuna gelmemize rağmen bu kampanyalar nedeniyle kombineleri satışa çıkmadı. Yönetim, Delgado gibi yıldız bir oyuncu transferinin ardından kombineleri satışa çıkarmayı düşünüyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray yaklaşık 1 ay önce kombineleri satışa çıkardı. Galatasaray yaklaşık 20 bin, Fenerbahçe ise 30 bine yakın kombine sattı. Başka bir deyişle rakipleri leblebi gibi kombine satarken Beşiktaş şu ana kadar bunu nakite çeviremedi. Faizlerin çok yükseldiği bir dönemde Beşiktaş'ın zararı her geçen daha da artıyor.

Bugüne kadar oy için yapmadıklarını bırakmayan bu kişi ve gruplar şimdi de Beşiktaş'ın geleceği ile oynamak istiyorlar. Kombine biletleri almamak Yönetim Kurulu'na değil Beşiktaş'a verilecek bir zarardır. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Kulüp bu kadar borçtayken taraftar kombine almazsa bunun zararı kime olur? Hem takım bu kadar gençleşmişken destek verilmezse Beşiktaş sadece bir sezon kaybetmez, geleceğini kaybetmez mi?

Benden size nacizane bir tavsiye; bütçeniz hangi tribüne yeterse gidin o tribündeiki yerinizi ayırtın. Bu karalama kampanyasına ayak uydurmayın. Beşiktaş iyi bir satış rakamı elde ederse Beşiktaş üzerinden rant sağlayan, internet sitelerinde atıp tutan kan emicilere en güzel cevabı vermiş olacaksınız. Haydi Beşiktaşlılar göreve!

Şemsi Birben
umitsevim Ofline   Alıntı ile Cevapla