Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 09:11   #70
Skyblues

Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Medya'daki Beşiktaş Nefreti!

Yazılı görsel tüm medyada Beşiktaşımıza karşı bir sindirme ve çarpıtma politikası izlenmekte.Beşiktaş'la ilgili olumlu tüm haberler küçük karelerle geçiştirilirken,olumsuz tüm haberler adeta tam sayfa haber yapılıyor.Mesela mükemmel bir stadyum projesi var medya bunu çarçabuk geçiştiriyor.Eğer bunu ezikbahçe falan yapsaydı emin olun ki haftalarca gazetelerde boy boy yayınlanırdı.Öte yandan nerde yalan asılsız haber varsa bunu da Beşiktaş sayfalarında dolu dolu işliyorlar.Anlamadım gitti nedir bu nefret bu yoketme politikası?Beşiktaş'ı bitirmek size ne getirecek?Egolarınızı tatmin mi edeceksiniz?Bir yerlerinize kına mı yakacaksınız?Asıl garip olan tüm bu yıldırma politikası uygulanırken bizim yönetimimiz niye bunlara bir tavır almıyor bir karşı duruş sergilemiyor?Benim bu yönetimden tek isteğim en kısa zamanda BJK tv'yi D-Smart'tan çıkarıp sadece Beşiktaşımıza ait bir kanal durumuna getirmesi.Bu şekilde en azından yalan haberleri duymak zorunda kalmadan herşeyi kendi kulübümüzün kanalından öğreniriz.Ben zaten gazetelerdeki Beşiktaş sayfalarına bakmıyorum bile ne de olsa gerçekler orada yer almıyor.Size de tavsiyem bu gazeteleri almayın ya da alıyorsanız da Beşiktaş sayfalarını okumayın.Ne de olsa gerçekler yazmıyor orada.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla