Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 09:26   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 avrupa'dan futbol

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Inter Milan'ın İsveç'li yıldızı Zlatan Ibrahimovic, gelecekte, futbol stilini çok sevdiği İngiltere ve İspanya liglerinden birine transfer olabileceğini söyledi.
Chelsea ve Real Madrid kulüplerinin transfer listesinde olduğu iddia edilen İsveç'li Milli golcünün, yaklaşık 70 Milyon Euro bonservis bedeli olduğu tahmin ediliyor.
Dizindeki sakatlığının rehabitilasyon süreci için ülkesinde bulunan 26 yaşındaki futbolcu, İsveç televizyonu STV'ye yaptığı açıklamada, "İtalya'da iyiyim ancak geleckte neler olacağını bilemezsiniz. İngiltere ve İspanya'da oynanan futbol bana çok çekici geliyor.
Son olarak 29 Mart tarihinde Lazio ile oynanan maçta forma giyen golcü futbolcu, "Herkes oynamam için bana baskı yapıyor. Elbette bunu yapmak isterim ancak şu anki durumum itibariyle bu imkansız gözüküyor" dedi.
Ibrahimovic, bu sezon mavi siyahlı forma altında 33 maçta 2794 dakika sahada kalmış ve 20 kez gol sevinci yaşarken, 8 de sarı kart görmüştü.
Geçtiğimiz sezon başında Juventus'tan 24.8 Milyon Euro karşılığında Inter'e transfer olan İsveç'li yıldız, Milano temsilcisinde toplamda ise 69 maça çıkmış ve 35 kez gol sevinci yaşamıştı.
Haziran ayında düzenlenecek Euro 2008'de, İsveç Milli takım teknik direktörü Lars Lagerback'ın en önemli gol silahı olan Ibrahimovic, toplamda 49 maçta ülkesine yardımcı olmuş ve 18 gol kaydetmişti.
Inter Milan'la 2012 yılına kadar kontratı bulunan ve yıllık 5 Milyon Euro ücret alan Ibrahimovic, daha önce Malmö ve Ajax takımlarının da formasını giymişti.
İsveç'li futbolcu, Milano temsilcisindeki ilk sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda gol atamazken, 27 lig maçında ise 10 kez fileleri havalandırmıştı.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla