öğrencilerin sınav sorularına komik cevapları   |   |         Öğrencilerin Sınav Sorularına Cevapları     Yukarıdaki şiirin ölçüsü nedir?  Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir.(lise 1)    Kimlere zekat verilmez?  Cevap: Şeytana.(ilkokul 5)     Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır?   Cevap : Üçe; kara, deniz, hava kuvvetleri.(orta 3)     Mondros'u açıklayınız?  Cevap: Mondros kimdir bilmiyom (Orhan/8)     İneğin midesi kaç bölümdür?  Cevap: İki oda bir salon bir mutfak (ortaokul 1)     Servet-i Fünun edebiyatı hangi edebi akımlardan etkilenmiştir?   Cevap: Elektrik akımından (Yasar/lise 3)     Canlıların ortak özellikleri nelerdir?   Cevap: Yol, su, camii, mezarlık     Orta Asya'dan göçün sebepleri nelerdir?   Cevap: Elektrik kesintisi (Gülümser/6)     Türkiye'nin geçitlerini yazınız?   Cevap: Alt geçit, Üst geçit, Yaya geçidi (Serkan/7)     Kanuni Fransa'ya neden kapütilasyon tanımıştır?   Cevap: Bir kadına yardım etmek için (Berat/ilkokul)     Güney Doğu Anadolu bölgesinde petrol nerelerden çıkartılır?   Cevap: Petrol Raman ve Gazmandan çıkartılır (filiz/ortaokul 2)     İzmir'i kim işgal etti?   Cevap: Gazeteci Hasan Tahsin (Baris/orta3)     Ailenin reisi kimdir?   Cevap: Anam (Sabri/ilkokul3)     Koşma nedir?   Cevap: Yürümenin hızlı şekline koşma denir (samet/lise1)     Canlıların en küçüğüne ne ad verilir?   Cevap: Bebek (odbs)     Kasabayı kim yönetir?   Cevap: Şerif ve adamları (Kamil/ilkokul5)     Fabl nedir?   Cevap: Bilinmiyor     Ülkemizdeki demir yataklarını yazınız.  cevap:somya , karyola, kanepe,divan.     Otomobil nedir tanımlayınız.  cevap: üzerinde taksi yazmayan araca otomobil denir. 
cevap:Bekir öğretmenimizin kullandığı otomobil.     Araç nedir?  cevap: evimizde yada okulumuzda kullandığımız öteberilerdir. 
cevap:karayolları üzerinde kullanılan bir cisimdir.       eğer bu konu açılmışsa özür dilerim baktım ama göremedim     
				__________________       Y@Nm@K D@ GüZéLd!R B@zéN Y@k@N DéğérL!y$é !!   –((¯`•.¤¥§¦§¥¤.•´¯ вιzιм ѕєνgιмιz кяαℓıηα ∂єуιℓ αℓαуıηα gι∂єя ¯`•.¤¥§¦§¥¤.•´¯))   BEŞİKTAŞK     |