Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 18:24   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yarım tonluk kadının acı sonu

Click the image to open in full size.



Renee Williams... Dünyada mide kelepçesi takılan en şişman insan unvanına sahipti. Operasyon için yalvardı ama...


Renee Williams... Dünyada mide kelepçesi takılan en şişman insan unvanına sahipti. Ancak operasyondan sonra hayatını kaybetti...

29 yaşındaki yatalak kadın, 2 çocuğunu kucaklayamayacak kadar Click the image to open in full size.şişman bir hale geldiği için doktorların ameliyatı gerçekleştirmesi için onlara yalvardı.

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ AMA

Kadının hayret verici boyutu ameliyat masasının prosedürlerin dışında daha büyük olmasını gerektirdi.Operasyon başarılı geçti ve Renee ani kalp krizi sebebiyle ölmeden önce, midesinin olması gereken boyutlara ulaşması için vücudundaki 25 kilo fazlalıktan kurtuldu.

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ KİLOLARI SORUN OLDU

Austin, Texaslı Renee, çocukluğundan beri kilolarıyla mücadele etti.12 yaşındayken ileri derecede obez olduğu kanısına varıldı.15 yaşında evlendi ve ilk çocuğu Mirina'yı doğurdu, 16 yaşında ağırlığı 190 kiloya ulaştı. İkinci kızı Mariah'ı doğurduğunda 220 kiloya ulaşmıştı bile.

Trajedi: Renee, ameliyattan günler sonra öldü

"Kafanızda, tamamen doyduğunuzu söyleyen o şeye sahip değilseniz, yiyebileceğiniz yemek miktarı iğrenç bir seviyededir." Diye konuşmuştu ölmeden önce Renee.

2003 yılında sarhoş bir sürücünün ona çarptığı kazadan sonra yürüyemez hale geldi çünkü bacağı ezilmişti.Yatalak bir hale geldi ve eskisinden daha fazla yemeye başladı.13 yaşındaki Mirina "Midesi ağrımaya başlayana kadar yemeye devam ederdi" diyor. "8 hamburger alırdı ve hepsini yerdi.Ona duygularından dolayı yediğini söylerdim. Bence o sürekli o yatakta olmaktan bıkıp usanmıştı" diye devam ediyor sözlerine.

DOKTORLARA YALVARDI

Renee hızlıca kilo almaya devam etti ve kendi yaşındaki sağlıklı kadınlardan 6 kat daha fazla bir kilo olan 440 kiloya kadar ulaştı. Doktorlara mide kelepçesi ameliyatı yapmaları konusunda yalvardı ve onun boyutlarındaki bir kadın için bu operasyonun çok tehlikeli olduğunu söyleyen 12 doktor tarafından talebi reddedildi. Renee; "Riskin farkındayım ancak eğer ameliyat gerçekleşmezse bu şekilde yaşamaya devam edemem" dedi ve ekledi kızlarımla ilgilenmek ve onların liseye gittiklerini görmek istiyorum.

Houston Renaissance hastanesi, Renee'nin durumu kötüye gitmeye başladıktan sonra en sonunda ameliyatı gerçekleştirmeyi kabul etti ve doktorlarla birlikte bir yıl yaşaması gerektiği fikrine varıldı.Operasyon 5 saat sürdü. Renee ameliyattan sonra "üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum" demişti.Renee anında kilo vermeye başladı ancak aniden yaşamını alan bir kalp krizine maruz kaldı.

KIZI YÜREK BURKTU

Kızı Mirina'nın sözleride yürek burkan cinstendi: "Köşede oturup ölmeyi istedim, annem benim en yakın arkadaşımdı ve o artık yok, bu bana çok acı veriyor."
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla