Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 18:26   #1
çArşı-efko
 
çArşı-efko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Beşiktaş Kaş'ı gözden çıkardı

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Beşiktaş ile görüşmeden İspanyol kulübü Getafe ile anlaştığı idda edilen İbrahim Kaş'a menajer Sinan Engin’den tepki geldi.

Genç futbolcunun alt yapıdan yetişerek milli takıma kadar yükseldiğini belirten Engin, İbrahim Kaş’ın kulübüyle görüşmeden başka bir takımla anlaşmasının etik olmadığını ve artık kendisine teklif yapmalarının söz konusu olmadığını söyledi.

Menajer Sinan Engin kendileri ile görüşmeden başka bir kulüple anlaşan hangi futbolcu olursa olsun kesinlikle kabul edemeyeceklerini belirtti.

Engin, Çaykur Rizespor maçı öncesinde ortya atılan iddaların ise çok çirkin olduğunu belirterek, "Büyük ve şahsiyetli kulüplerin adı, ne söylediğini bilmeyen iki üç kişinin açıklamaları ile lekelenemez. Oynadığımız oyunla tüm şüpheleri ortadan kaldırdık. Rakibimiz Çaykur Rizespor'un alacağı üç puan ile Süper Lig'de kalma umutları artacaktı. Ama biz ligde kalan tüm maçlarımızı kazanmak için mücadele ediyoruz. Büyük ve şahsiyetli bir kulüp olarak rakibimizin durumu ne olursa olsun, biz önce kendi galibiyetimizi düşünüyoruz" dedi.


Alıntıdır
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
çArşı-efko Ofline   Alıntı ile Cevapla