Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2008, 19:55   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önce tezahürat, sonra kavga

Süheyla Gözdereliler/YALOVA (DHA) Click the image to open in full size. Yalova Belediyesi'nin düzenlediği futbol söyleşisinde Beşiktaş Amigosu Alen, Fenerbahçe Tribün Lideri Sefa ve Fenerbahçe Amigosu Yavuz Arslan, Yalovalı futbolseverlerin karşısına çıktı.

Söyleşinin hemen ardından ise Kültür Merkezi'nin önünde Fenerbahçe tribün lideri Sefa'ya Beşiktaşlı bir taraftarın küfür etmesiyle iki grup arasında kavga çıktı.
Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşlıların tezahüratlarıyla sık sık kesilen söyleşide amigolar, taraftarların sorularını cevapladı. Söyleşinin hemen ardından Kültür Merkezi'nin önünde Fenerbahçe tribün lideri Sefa'ya Beşiktaşlı bir taraftarın küfür etmesiyle iki grup arasında kavga çıktı. Söyleşide yaşanan güzelliklere gölge düşüren kavgada Fenerbahçe ve Beşiktaşlı gruplar arasında yaşanan arbede bir süre sonra tatlıya bağlandı. Beşiktaş amigosu Alen, tribündeki işlerinin liderlik etmekten çok tribündeki karmaşayı önlemek olduğunu dile getirerek, "O yüzden bizde tribün liderliği yok" dedi. Fenerbahçeli bayan taraftarların oluşturduğu Angels grubundan bir bayanın sorduğu soruyu yanıtlayan Alen, "Beşiktaş tribünlerinde bayanların olmasından yana değilim. Açık tribünde, kale arkasında, yani seyir edebilecekleri yerde olmalılar. İnönü Stadı için konuşacak olursak, kapalı tribünde kutu tabir edilen yerde bulunmamalılar. Bayanların, tezahürat yapılan yerde olmaları konsantrasyonu bozuyor" diye konuştu.
Beşiktaş'la Bursaspor taraftarları arasındaki husumetin ne zaman biteceğine ilişkin soruya ise Alen'in yanıtı ilginç oldu; "Bursaspor küme düştüğü sene, kardeş kabul ettiği Ankaragücü'ne puan vermeseydi ligde kalıyordu. Bizi suçlamasınlar. Ayrıca Bursaspor senede 5 kez İstanbul'a geliyor. Şimdi orda burada ortamı germek adına 3-5 arkadaşa zengin görünümlü serenat yapıyorlar" diye konuştu. Fenerbahçe tribün lideri Sefa ise, tribünün havasının adeta salona yansıdığını dile getirerek, "Tribünü kaynaştırmak zor bir iştir. Fenerbahçe camiasının amigosu olmak bana ayrı bir gurur ve zevk veriyor" dedi. Söyleşinin ardından tribün liderlerine yürüyen köşk maketi ve çiçek hediye edildi.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla