Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 08:06   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gitmezseniz gönderilirsiniz! Eğer Sağlam giderse Engin de gider Kazım Kanat

Şimdi hesaplaşma dönemi... Efsane başkan, sayın Süleyman Seba'ya, "Süren doldu. Git artık" diyenlere sesleniyorum; Üçüncülüğü bilmeyen, şerefli ikincilik ve şampiyonluklarla geçen 16 yıla rağmen Seba'ya "Git" diyenler bugün niçin Demirören'e susuyorlar.
Şunu herkes bilsin isterim. Seba şunları yapmadı: Amigolar ile Ümraniye'de toplantı yapmadı. Amigoları işe alıp hepsini sigortalı göstermedi. Amigolara rant için bedava bilet vermedi. Şimdi Seba'ya "Git" diyenlere sesleniyorum. Biliyorum ki, çoğunuz Süleyman Seba'nın kapısının önüne çiçek bırakıp, "Affet bizi"diyorsunuz. Seba sizi affetse bile Beşiktaşlılar sizleri asla affetmeyecek.
Konuya gelelim... Beşiktaş'tan kovsanız dahi kimse gitmez. Ama gerçek şudur: Gitmesini bilmeyenler asla geri gelemezler. Dahası "Gitmem" diyenler bir daha dönmemek üzere gönderilirler.

Eğer Sağlam giderse Engin de gider
Beşiktaş'a yeni bir teknik direktör gelse mutlaka bu isim yabancı olur. Diyelim ki Lucescu geri döndü. İlk yapacağı iş menajer Sinan Engin'i göndermek olur. Engin, geleceği için Ertuğrul Sağlam'a destek veriyor. Görevde kalmak için Sağlam'a sarılıyor. Yani Sinan Engin, Sağlam'a inandığı için değil geleceği için kalsın diyor. MESAJ: Bay Engin diyor ki, "Söylediğimi anlamayan beyinsizler var" Engin'in tarif ettiği bu kişiler, Beşiktaş yönetim kurulunda kaç kişiler?

Türkçe bilmeyen Türk vatandaşı!
İngiltere hükümeti, İngilizce bilmeyenlere vatandaşlık hakkı vermeme kararı aldı.
Doğrusu da budur. Bir de Türkiye'ye bakalım. Yıllardır Türkiye'de ekmek yiyen ve müslüman olan Saffet Susiç bir kelime Türkçe konuşmaz.
Anası Türk bizim Kazım da tek kelime Türkçe bilmez. Marco, Wederson, Nobre gibileri de Türkçe konuşmazlar. İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya; ülkesine transfer olan antrenör ve futbolcuya 3 ay içinde ülkelerinin dilini öğrenmesini şart koşar. Nihat Kahveci bu sorunu çözdü kral oldu.
Rüştü çözemedi; Türkiye'ye döndü. Özetin özeti: Hayatlarında tek inandıkları para olan bu Türkçe bilmeyen Türk vatandaşlarına hayır!
__________________
Click the image to open in full size.

Konu HandaN tarafından (25-04-2008 Saat 08:11 ) değiştirilmiştir..
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla