Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 08:16   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko darbesi

Bursaspor karşısında Holosko’yu oynatma ihtimalinin az olması üzerine Ertuğrul Sağlam, alt yapıdan 4 genç oyuncuyu denemeye aldı.

BEŞİKTAŞ’ta yarın Adana’da oynanacak Bursaspor maçı öncesi Holosko şoku... Siyah beyazlı takımın menajeri Sinan Engin, dünkü antrenmanda sakatlığı nedeniyle çalışmayı yarım bırakan Holosko’nun Bursaspor maçında oynamasının zor olduğunu söyledi. Bursaspor önünde sağ kanatta oynatmayı düşündüğü Holosko’nun sakatlanması teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın canını sıktı.Bunun üzerine Sağlam alt yapıdan dört genç oyuncuyu denemeye aldı. Sağlam, PAF takım koordinatörü Mehmet Ekşi ile konuşarak Burak, Bülent, Ömer, Önder’in performanslarından da memnun olduğunu söyledi.

Defansı çok agresif

Bursaspor karşısında cezası biten Bobo, Nobre ikilisine forvette görev vereceğini vurgulan Sağlam, "Bursaspor’un defansı çok agrefis. Ömer, İsmail Güldüren, Egemen, gibi oyuncuları aşmak kolay değil. Antrenörümüz Mutlu Topçu yeşil beyazlı takımın Kasımpaşa ile yaptığı maçı izleyerek önemli notlar çıkarttı. Adana’daki taraftarlarımıza bol gollü karşılaşma izlettirmek için taktik çalışmaları yaptık" dedi.

Galibiyet sözü verdik

Beşiktaş futbol takımının Bursaspor’a oranla daha güçlü olduğunu vurgulayan Sağlam şöyle konuştu: "Oyuncularımızın sergileyeceği kaliteli futbola inanıyor ve güveniyorum. İbrahim Toraman defansın önemli silahlarından. Toraman yönetimindeki defans oyuncularının bu karşılaşmada riske girmeden temkinli ve tempolu oynayacağından şüphem yok. Bursaspor ligden düşme potasından kurtuldu. Bu nedenle rahat oynayacaklar. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Adana’daki maçta iklim şartlarına rağmen iyi bir mücadele örneği sergileyeceğiz."
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla