Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 08:40   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Kazanmak zorundayız'

'Kazanmak zorundayız'
Click the image to open in full size.

Ertuğrul Sağlam: "Bursaspor'u yenip, Şampiyonlar Ligi iddiamızı sürdürmek zorundayız."
25.4.2008



Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “ Bursaspor’u yenip, Şampiyonlar Ligi iddiamızı sürdürmek zorundayız. İşimiz kolay değil ancak kazanacağız” diye konuştu.
Tek hedef galibiyet
Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk iddiası zayıflayan Beşiktaş, Bursaspor’u yenip en azından Şampiyonlar Ligi için iddiasını sürdürmek amacında... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Ligin ilk maçında Bursaspor’a karşı zorlanmıştık. Bu kez de işimiz kolay değil. Üstelik İnönü Stadı’nda da oynamayacağız. Ancak hedeflerimize ulaşmak, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyorsak, kesinlikle kazanmak zorundayız” ifadesini kullandı.

Sağlam’a ihtar geldi
Siyah-Beyazlılar, Bursaspor hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen çalışmanın taktik ağırlıklı olarak yapıldığı belirtildi. Uzun bir süre sonra tam kadro olarak çalışan Kartal’da hafif sakatlığı bulunan Tello dışında tüm futbolcuların oynayabilecekleri dile getirildi. Bu arada PFDK, Ertuğrul Sağlam’a Rize maçı sonrası basın toplantısına katılmadığı için ihtar verdi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla