Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 10:40   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 avrupa'dan transfer iddaları

Milan'ın Sheva Aşkı
Click the image to open in full size. Londra - </B>
İtalya Serie A ekibi AC Milan'ın, geçtiğimiz sezonun başında Chelsea'ye verdiği ancak Londra'da bekleneni gösteremeyen Ukrayna'lı eski oyuncusu Andriy Shevchenko'yu, ancak kiralama yoluyla kadrosuna katmaya hazır olduğu açıklandı.
31 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Fabio Parisi yaptığı açıklamada, "Milan 2. Başkanı Adriano Galliani, Chelsea kulübünün oyuncuyu bedelsiz olarak kiralamayı kabul etmesi halinde transferin gerçekleşebileceğini açıkça belli etti. Chelsea sahibi Roman Abramovich tamam derse, anlaşma sağlanır" dedi.
2006 yazında 30 Milyon Pound karşılığında Chelsea'ye transfer olan Ukrayna'lı Milli futbolcu, Londra temsilcisinde ilk sezonunda ligde yalnızca 4 gol atabilmişti.
Mavi renkli formayla toplamda ise 90 maçta görev alıp 20 kez ağları havalandıran Ukrayna Milli takım kaptanı, Ada basınında eleştirilerin odak noktası olmaktan kurtulamamıştı.
7 yıl hizmet verdiği Milan kulübü tarihinde, 173 gole Gunnar Nordahl'dan sonra siyah kırmızılı formayla en çok gol atan 2. futbolcu olan Shevchenko, Ukrayna Milli takım formasıyla ise 79 maçta 36 kez fileleri havalandırmıştı
R. Madrid'de Essien Harekatı
Click the image to open in full size. Real Madrid, Diarra’nın yerine Essien’i transfer etmek istiyor. Fenerbahçe’nin Chelsea ile Londra’da oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını izlemeye giden Predrag Mijatovic, Peter Kenyon’a Essien’in fiyatını sordu.

Diarra'yı verelim Essien'i verin

35 milyon avro cevabını alan ‘Beyaz Şimşekler’ Diarra’yı satıp bu transferi gerçekleştirmeyi düşünüyorlar. Real Madrid’in 25 milyon avro önermeye hazırlandığı Essien’in Londra’dan ayrılmak istediği konuşuluyor.

Real Madrid’in Malili yıldızı Diarra’nın da Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken menajeri Guerra oyuncusunun forma şansı bulmaktan dolayı endişeli olduğunu söylüyor. Real Madrid Teknik Direktöü Bernd Schuster ile Diarra’nın yıldızının barışmaması Essien’i Realli yapabilir, söylemedi demeyin.


Skyblues Ofline