Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 14:52   #5
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
simdi hoca bu adamlari istiyor yonetim gidip diattayi falan aliyor ondan sonra burdaki onyargili arkadaslar basliyor ertugrulun fizyon zayif kotu adamlar aldiriyor ulan senin yonetimin paramiz yok hoca alacagin adam 1 milyonu gecmesin diyorsa hoca ne yapsin su soylenen 3 oyuncunun 2 si super oyuncular emana ozellikle muhtesem bir on libero gorecegiz bakalim cadleci tanimiyorum
o çok bilmişlere anlatamazsın arkadaşım, sanki ertuğrul sağlam piskopatın önde gideni de iyi oyuncuyu istemeyecek, herşey ortada, zaten ali gültiken'in açıklamalarından sonra herşey açıkça ortaya çıktı, yine bazı çok bilen arkadaşlarımız da çıkıp "<<öyleyse istemesin kardeşim ertuğrul sağlam da o ucuz adamları, arksındayım, iyi oyuncu transfer ettik>> demesin" diyorlar, napın yani, " bak basındaki sevgili arkadaşlar, ben şunu şunu istedim ama başkanımız ve yönetimimiz pahalı oldukları için istemediler, bunun üzerine şu şu oyuncuları aldık, eğer başarısız olursak suç benim değildir ona göre" mi desin, ertuğrul sağlam'In kaliteli, yıldız mahiyetinde transfer istemediğini savunanlar, bu düşünceleriyle artık komik olduklarının bir farkına varsalar...
lepido Ofline