25-04-2008, 14:59
|
#6 |
gurbetci kartal
Tecrübe Puanı: 25   | Alıntı: lepido´isimli üyeden Alıntı
o çok bilmişlere anlatamazsın arkadaşım, sanki ertuğrul sağlam piskopatın önde gideni de iyi oyuncuyu istemeyecek, herşey ortada, zaten ali gültiken'in açıklamalarından sonra herşey açıkça ortaya çıktı, yine bazı çok bilen arkadaşlarımız da çıkıp "<<öyleyse istemesin kardeşim ertuğrul sağlam da o ucuz adamları, arksındayım, iyi oyuncu transfer ettik>> demesin" diyorlar, napın yani, " bak basındaki sevgili arkadaşlar, ben şunu şunu istedim ama başkanımız ve yönetimimiz pahalı oldukları için istemediler, bunun üzerine şu şu oyuncuları aldık, eğer başarısız olursak suç benim değildir ona göre" mi desin, ertuğrul sağlam'In kaliteli, yıldız mahiyetinde transfer istemediğini savunanlar, bu düşünceleriyle artık komik olduklarının bir farkına varsalar... | abicim ben elestirilere saygi gosterebilirim ama hakaret duzeyinde elestiriler var yarisida zaten cok genc yastalar hemen alel ecele bir sampiyonluk istiyorlar besiktasin koklu bir yapilanmayagitmesi lazim besiktas su anda onu yapiyor ama yonetim okadar acizki alamiyor kimseyi bu adam degilmiydi colocciniyi melbergi meiteyi isteyen sonra bunlari kabul etmedide gordonumu getirin bana dedi (hala topculugunu bilmiyorum yabanci oyuncular icin bu sure daha kisa popescuya kotu dedigini dusunursek ilk zamanlarinda bu ulkenin ) bukadar sacma bir zihniyete inanmak bile garip olur takimin bizim bilemeyecegimiz yerlerinden buyuk sorunlar ve rant kavgalari oldugunu dusunuyorum sahsim adina
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) |
| |