Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 15:17   #43
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sheva24´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim futboldan anlasan menejer teknik direktör ilişkilerini bilirsin (futbolcu transferinden t.direktörün para kazanması gibi.)zamanında da daum tarafından h.berlinden s.veit diye topa bile vurmasını bilmeyen adam beşiktaşımıza gelmişti bilmem hatırlarmısın.(daumun komisyon aldığı söylenmişti) neyse gelelim asıl meseleye emerson hakkında eksik yazmışsın oynadığı takımlara b.leverkusenide ekle. leverkusen harici bir bak bakalım bu adamı o saydığın takımlara kim aldırmış cevabını bulamazsan diye vereyim capello.yani yöneticilerde kendini capelloya teslim etmiş durumdalar bilmem anlatabildim mi?
hehe dedigin isme bak gorende bizim bakkal ismail aldirmis sanacak capello diyorsun be kardesim capello sen capellodandami iyi anliyon yani futbolu real milan roma juventus sana dunya devlerini sayiyorum sen bana hocaya teslim olmuslar diyorsun birak kardesim allahini seversen neyse bosver