Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2008, 16:31   #10
f.cole

f.cole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
lepido´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o çok bilmişlere anlatamazsın arkadaşım, sanki ertuğrul sağlam piskopatın önde gideni de iyi oyuncuyu istemeyecek, herşey ortada, zaten ali gültiken'in açıklamalarından sonra herşey açıkça ortaya çıktı, yine bazı çok bilen arkadaşlarımız da çıkıp "<<öyleyse istemesin kardeşim ertuğrul sağlam da o ucuz adamları, arksındayım, iyi oyuncu transfer ettik>> demesin" diyorlar, napın yani, " bak basındaki sevgili arkadaşlar, ben şunu şunu istedim ama başkanımız ve yönetimimiz pahalı oldukları için istemediler, bunun üzerine şu şu oyuncuları aldık, eğer başarısız olursak suç benim değildir ona göre" mi desin, ertuğrul sağlam'In kaliteli, yıldız mahiyetinde transfer istemediğini savunanlar, bu düşünceleriyle artık komik olduklarının bir farkına varsalar...
Ertugrul hocanın alkıslanması gerektıgı yerde ınsanlar haksız ısnatlarda bulunuyolarrr.
Hocamız yonetımın tum becerıksızlıklerını hatalarını ustune alıyorrr,bunu anlamak son derece basıt özellıkle Alı Gultıkenın acıklamalarından sonra.
Bazı arkadaslar sırf kendı hayat goruslerıne kendı siyası dusuncelerıne uymuyor dıye caktırmadan hocamızın ustunden siyaset yapmaya calısyolarrr(taktik transfer fılan isin hikayesi) gercekten cok yazıkkk,amacınız öle barız anlasılıyorkı .Malesef herseyden habersız,sadece amacı besıktasımızı desteklemek olan arkadaslarda o kısılerın yazdıklarına ınanıyor ve benımsıyorrr
Hıc yakısmıyor besıkatsımıza besıktaslılıgımıza bunlarrr
f.cole Ofline