Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2008, 08:51   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kazan ve bekle

Kazan ve bekle
Click the image to open in full size.

Avrupa kovalayan Beşiktaş, cezası nedeniyle Adana´da oynanacak maçta Bursa´yı ağırlıyor. Kartal bugün kazanıp, yarınki derbiyi rahat izlemek istiyor.
26.4.2008



BEŞİKTAŞ
Rüştü
İ.Kaş
İ.Toraman
Gökhan (Schildenfeld)
İ.Üzülmez
Serdar
Cisse
Delgado
Tello
Holosko
Nobre

BURSASPOR
Vega
Fatih
Ömer E.
Egemen
İ.Güldüren
Mustafa
Cihan
Veli
Volkan
Gutierrez
Eser

STAT: 5 Ocak
YAYIN: Lig Tv
SAAT: 19.00

HAKEMLER: Bünyamin Gezer
Erdinç Sezertam
Volkan Narinç
5 Ocak Stadı’nda saat 19.00’da
Süper Lig’de üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk amacından uzaklaşan Beşiktaş, bugün Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle cezalı olan Siyah-Beyazlılar’ın bu mücadelesi Adana 5 Ocak Stadı’nda oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak zorlu 90 dakikada hakem Bünyamin Gezer düdük çalacak. Beşiktaş-Bursaspor maçı, Lig TV’den naklen ekranlara gelecek.

Bursa’da Kartal kazanmıştı
Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefleyen Beşiktaş; Bursaspor’u devirip, rakiplerinin karşılaşmasına bakmayı planlıyor. Aynı saatte oynanacak Denizlispor-Sivasspor maçı da Siyah-Beyazlılar’ı yakından ilgilendiriyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 devirdiği Bursaspor karşısında yine 3 puanı hedefleyen Kara Kartallar, yarınki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden de avantajlı bir sonuç çıkmasını istiyor.
Kısa..Kısa...

Nobre gol orucunda

Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Mert Nobre gole hasret kaldı. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve 8 gol kaydeden tecrübeli futbolcu, son 5 haftada ise rakip fileleri havalandıramadı. Siyah-Beyazlılar Nobre’nin etkili olduğu ikinci yarının ilk 7 haftasında 18 puan toplarken, Brezilyalı’nın düşüşe geçtiği 7 haftada ise 12 puan alabildi.

Baki ve Yozgatlı yok
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor karşılaşması öncesi kadroda sürpriz bir değişiklik yaptı. Uzun bir süre sonra tam kadro olan Siyah-Beyazlılar’da, Baki Mercimek ve Mehmet Yozgatlı, Bursa maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Gelecek sezon takımdan gönderilmesi düşünülen iki futbolcu, dün Adana’ya giden Beşiktaş kafilesine katılmayıp, İstanbul’da kaldı.

‘İşimize bakalım’
Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Bursaspor’u yenip Avrupa şanslarını sürdüreceklerini söyledi. Atatürk Havalimanı’nda açıklama yapan Soğancıoğlu, “Adanalılar’ın Beşiktaş’a karşı ilgisi mutluluk verici. Güzel ve problemsiz bir karşılaşma olacaktır” ifadesini kullanıp, Galatasaray-Fenerbahçe maçı için de, “Kendi işimize bakıyoruz. Umarım derbiden eşitlik sonucu çıkmaz” diye konuştu.

‘Zor maç ama...’
Siyah-Beyazlılar’ın menaceri Sinan Engin, Beşiktaş taraftarının dünyanın her yerinde olduğunu belirtti. Bursa maçında tam kadro sahada olmalarının avantaj olduğunu söyleyen Engin, “Ne sakat, ne de cezalı futbolcumuz var. Adana’da zor bir maç olacak, ancak stadı dolduran taraftarımızın desteğiyle 3 puanı alacağız. Centilmence bir müsabaka olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

Komitede kriz var
Kara Kartal’da Demirören’in, gelecek sezon takıma alınacak futbolcularda hata yapmamak için oluşturacağı transfer komitesinde hangi isimlerin bulunacağı henüz açıklanmadı. Başkan’ın dışarıdan da farklı isimleri komiteye alma fikrine, yönetim ve teknik heyet karşı çıktı. Sağlam ve Engin’in komiteye girmesi kesinleşen Mehmet Özdilek, Ahmet Özkaya, Aydın İzgeç ve Yılmaz Ekergil için tepki gösterdiği belirtildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla