Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 10:00   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş KAZANır

Rus ekibi Rubin Kazan, Bobo’dan sonra Serdar’a da talip oldu

Brezilyalı için 9 milyon Euro öneren Rus ekibi sezon sonu Serdar için de kapıyı çalacak. Marsilya’nın 8 milyon Euro teklif ettiği Bobo ise Rusya yerine Fransa’yı istiyor.

ŞAMPİYONLUK yarışında geride kalan Beşiktaş’ta futbolculara teklif yağıyor. İbrahim Kaş’ın Getafe ile prensipte anlaşmasının ardından iki yıldız daha transferin gözdesi haline geldi. Sezon başında Tigana’nın önerisiyle Fransız kulüplerinin sıkı takibine alınan Bobo’ya CSKA Moskova, Stuttgart, S.Donetsk ve son olarak da Rubin Kazan teklifte bulunmuştu. Sambacı için siyah-beyazlı kulübe 9 milyon Euro öneren Gökdeniz ve Hasan Kabze’nin takımı Rubin Kazan’ın yeni gözdesinin ise Serdar Özkan olduğu öğrenildi. Rusya temsilcisi genç yıldız için sezon sonunu bekliyor. Başkan Yıldırım Demirören ise son günlerdeki tavırlarını beğenmediği Serdar’ı iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor.

GERETS DE İSTİYOR

BOBO konusunda bir diğer gelişme ise Fransa’dan. G.Saray’ın eski teknik direktörü Gerets’in çalıştırdığı Marsilya’nın Brezilyalı golcüyle anlaştığı iddia ediliyor. Rusya yerine Fransa’ya sıcak bakan Bobo’nun eşinin dün Marsilya’ya gitmesi olayın ciddiyetini gösteriyor. Marsilya 8 milyon Euro’luk bonservisi gözden çıkardı ama Fransız ekibinin önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılıp katılmayacağının henüz kesinleşmemesi Bobo’nun kafasını karıştırıyor. Bobo haberlerinin Marsilya yerel gazeteleri ve taraftar sitelerinde yer alması transferini daha da güçlendiriyor. Sonuç olarak futbolculara tekliflerin olması Beşiktaş’ın yüzünü güldürüyor.
Skyblues Ofline