Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 10:08   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Luca Modric Tottenham'da!

bir ara beşiktaş'ın da gündeminde olan genç hırvat Tottenham'a transfer olacak.
Click the image to open in full size. Londra - </B>
Tottenham Hotspur kulübünün, İngiltere Premier Lig'de birçok takımın transfer listesinde olan Hırvat Milli futbolcu Luka Modric'i renklerine bağlamayı başardığı açıklandı.
Tottenham kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Manchester City, Chelsea, Arsenal ve Newcastle'ın da transfer etmek için yarışa girdiği 22 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi.
Euro 2008 elemelerinde İngiliz taraftarların huzuruna çıkan ve özellikle Wembley'deki maçta yıldızlaşan Hırvat futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Böyle bir kulübe katıldığım için çok mutluyum. İngiltere Premier Lig'de oynamak gerçekten çok memnun edici birşey olacak. Avrupa'daki en iyi lig ve üç kulübün Şampiyonlar Ligi yarı finalini oynamasından da belli" dedi.
Bonservis bedeli için Dinamo Zagreb'e 15.8 Milyon Pound ödeneceği iddia edilen ortasaha futbolcusunun, yeni takımının bu hafta Bolton Wanderers'la yapacağı maçı tribünden izleyeceği belirtildi.
Sezon sonunda resmi sözleşme imzalanacak olan ve sol kanatta da başarıyla görev alabilen Hırvat Milli futbolcu, 2005 yılında transfer olduğu Dinamo Zagreb'de bu sezon kaptanlık görevini yaparken, sezonun şampiyon olarak tamamlanmasında önemli rol oynamıştı.
2006 Dünya Kupası'nda da formasını giydiği Hırvatistan Milli takımında ise 21 maçta görev alıp 3 gol kaydetmişti
Skyblues Ofline